• Madonna se află recuperează după o infecție bacteriană gravă, care a necesitat spitalizare și terapie intensivă.
  • Cântăreața și-a exprimat recunoștiința față de susținerea și binecuvântările primite, iar gândurile ei s-au îndreptat către copiii ei și fanii care au cumpărat bilete pentru turneu.
  • Etapa nord-americană a turneului Celebration Tour va fi reprogramată, în timp ce etapa europeană va începe în octombrie.

Madonna se recuperează la mai puțin de două săptămâni de la anunțul că a fost spitalizată din cauza unei infecții bacteriene grave, scrie CBS News. Cântăreața a fost internată pentru câteva zile, chiar înainte de începerea turneului Celebration Tour.

Într-o declarație, Madonna a exprimat recunoștința ei pentru toate binecuvântările din viața ei. Ea și-a îndreptat gândurile către copiii ei imediat ce s-a trezit în spital, iar apoi a avut în vedere dorința de a nu dezamăgi fanii care au cumpărat bilete pentru turneu și echipa care a lucrat intens pentru a crea spectacolul.

Pe Twitter, Madonna a menționat că se concentrează acum pe îmbunătățirea stării sale de sănătate și pe revenirea la o stare de putere. Ea a asigurat fanii că se va întoarce alături de ei cât mai curând posibil.

„Primul meu gând când m-am trezit în spital a fost la copiii mei”, a spus cântăreața în vârstă de 64 de ani, alături de un selife.

„Al doilea meu gând a fost că nu vreau să dezamăgesc pe nimeni care a cumpărat bilete pentru turneul meu. De asemenea, nu am vrut să-i dezamăgesc pe cei care au lucrat neobosit cu mine în ultimele luni pentru a-mi crea spectacolul. Nu-mi place să dezamăgesc pe nimeni”.

Turneul Celebration Tour va fi reprogramat

Etapa nord-americană a turneului Celebration Tour, programată să înceapă la Vancouver și să continue în SUA din 18 iulie, va fi reprogramată. În schimb, etapa europeană a turneului va începe în octombrie.

Managerul Madonnei, Guy Oseary, a anunțat în luna iunie că cântăreața se confruntă cu o infecție bacteriană gravă, care a necesitat câteva zile de terapie intensivă. Deși starea ei de sănătate s-a îmbunătățit în momentul anunțului, Madonna a rămas sub îngrijire medicală.

Toate angajamentele de la momentul respectiv, inclusiv turneul, au fost anulate.

Citește și: