• Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, a fost înjunghiat în închisoare.
  • Nassar a fost condamnat pentru abuzuri sexuale asupra unor tinere gimnaste.
  • FBI a fost notificat cu privire la incident, iar o anchetă internă este în curs de desfăşurare. Nicio altă persoană nu a fost rănită.

Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, a fost înjunghiat în închisoare, potrivit Reuters. Nassar a fost condamnat pentru abuzuri sexuale asupra unor tinere gimnaste.

Larry Nassar a fost înjunghiat de un alt deţinut şi este în stare stabilă.

Biroul Federal al Penitenciarelor a confirmat că un deţinut de la Penitenciarul Coleman din Florida a fost agresat duminică după-amiază, dar a refuzat să îl identifice pe bărbat din motive de confidenţialitate şi securitate.

Recomandări

A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
AURORA BOREALĂ, VIZIBILĂ ÎN ROMÂNIA
TAYLOR SWIFT FACE RAVAGII LA PARIS
O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
OLANDA SPUNE ADIO EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ

„Deţinutul a fost transportat la un spital local pentru tratament şi evaluare suplimentară”, a declarat purtătorul de cuvânt al biroului, Benjamin O’Cone.

FBI a fost notificat cu privire la incident, iar o anchetă internă este în curs de desfăşurare, a adăugat O’Cone. Nicio altă persoană nu a fost rănită, a precizat el.

Nassar a fost condamnat la o pedeapsă de până la 175 de ani de închisoare pentru că a abuzat sexual de tinere gimnaste, inclusiv sportive medaliate la Jocurile Olimpice.

Citește și

Trei liste ascunse pe telefonul tău care arată tot ce știe Google despre tine. Cum le poți accesa

Câți ruși au murit în Ucraina? O nouă analiză arată ce informații ar putea ascunde Moscova

VIDEO. Drake, nevoit să își întrerupă concertul din cauza fanilor care aruncau cu sutiene: „Simt că sunt la serviciul de curățenie”