• Madonna se recuperează în prezent acasă și este înconjurată de familie și prieteni. În legătură cu problema sa medicală, au apărut noi detalii în urma incidentului din 24 iunie, când artista a fost găsită fără reacție.
  • Persoanele care au descoperit-o au fost nevoite să îi administreze o injecție cu NARCAN.
  • În timpul incidentului, gemenele sale de 10 ani, Estere și Stella, care tocmai au absolvit școala primară, se aflau în casa familiei.

Conform unor informații exclusiv dezvăluite de RadarOnline.com, apropierea Madonnei de momentul morții a fost mult mai gravă decât se știe. Pe data de 24 iunie, când regina muzicii pop a fost găsită fără reacție, cei care au descoperit-o au fost nevoiți să îi administreze o injecție cu NARCAN, conform surselor citate.

NARCAN este un tratament medical de urgență utilizat în mod obișnuit pentru a inversa efectele amenințătoare ale unui supradozaj suspectat. Cu toate acestea, acesta poate fi folosit și pentru a inversa șocul septic acut la pacienți, o afecțiune de care se crede că a suferit Madonna.

Această injecție, care se găsește în mod obișnuit în trusele de tratament medical ale persoanelor bogate și celebre, este considerată utilă pentru creșterea tensiunii arteriale în gestionarea șocului septic. Această afecțiune reprezintă o amenințare la adresa vieții și apare atunci când tensiunea arterială scade la un nivel periculos.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Trebuie subliniat faptul că nu există nicio informație care să sugereze că artista a avut nevoie de NARCAN din cauza efectelor negative ale consumului de droguri.

Un purtător de cuvânt al Madonnei nu a oferit niciun comentariu cu privire la aceste informații.

Conform informațiilor anterioare raportate de RadarOnline.com, cântăreața în vârstă de 64 de ani a fost intubată cel puțin o noapte la un spital din New York. Explicația oficială a fost că a suferit de o infecție bacteriană gravă, care a necesitat terapie intensivă.

Madonna a petrecut zile întregi conectată la un ventilator, iar familia a fost informată că trebuie să se pregătească pentru ce e mai rău.

Pe măsură ce se recuperează acasă, înconjurată de familie și prieteni, au apărut noi detalii despre problema medicală a artistei.

Conform informațiilor obținute de RadarOnline.com, gemenele sale de 10 ani, Estere și Stella, care tocmai au absolvit școala primară, se aflau în casa familiei în momentul în care s-a întâmplat incidentul.

Se pare că vedeta pop a fost descoperită de un asistent.

Sursele au declarat că Madonna s-a forțat atât de mult în pregătirea pentru turneul său mondial de 84 de date, încât a depins de analgezice pentru a supraviețui.

,,Lucra ore suplimentare, dar era evident că era epuizată, iar cei din jur i-au reamintit politicos că nu mai are 45 de ani, cu atât mai puțin 25″ , a declarat anterior o sursă, comparând-o cu vedete mai tinere precum Taylor Swift și Pink.

,,Avea nevoie să își reia ritmul. Să se forțeze atât de mult a fost extrem de riscant” .

Un prieten a mers atât de departe încât și-a exprimat teama că Madonna ar fi putut sfârși ca Michael Jackson, care a murit în 2009, în perioada premergătoare turneului său This Is It.

,,Nimeni nu ar fi spus-o cu voce tare, dar existau îngrijorări legate de o altă situație ca cea a lui Michael Jackson, dacă ea nu o lua mai încet” , a adăugat sursa.

Turneul a fost amânat din cauza problemelor de sănătate ale câștigătoarei de un premiu Grammy.

,,Vă vom împărtăși mai multe detalii de îndată ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate” , a declarat managerul ei, Guy Oseary.

Citește și

Donald Trump spune că drogurile găsite la Casa Albă ar putea aparține lui Joe sau Hunter Biden. Reacția Casei Albe

Record după record: Marți a fost cea mai călduroasă zi din lume, depășind precedentul maxim de luni

Threads: 5 milioane de subscriberi într-o singură zi. Ce spune Musk despre noua aplicație a lui Zuckerberg