FOTO. Madonna se recuperează după ce a fost internată la terapie intensivă. Ce mesaj le-a transmis artista fanilor săi

File photo dated September 12, 2011 of Madonna attends the screening of 'W.E.' at the 36th Toronto International Film Festival, in Toronto, Canada. Madonna’s upcoming Celebration tour has been postponed after the singer was hospitalized with a “serious bacterial infection”, according to an Instagram post from her longtime manager Guy Oseary. The tour was scheduled to kick off in Vancouver on 15 July. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM

Madonna se recuperează la mai puțin de două săptămâni de la anunțul că a fost spitalizată din cauza unei infecții bacteriene grave, scrie CBS News. Cântăreața a fost internată pentru câteva zile, chiar înainte de începerea turneului Celebration Tour.

Într-o declarație, Madonna a exprimat recunoștința ei pentru toate binecuvântările din viața ei. Ea și-a îndreptat gândurile către copiii ei imediat ce s-a trezit în spital, iar apoi a avut în vedere dorința de a nu dezamăgi fanii care au cumpărat bilete pentru turneu și echipa care a lucrat intens pentru a crea spectacolul.

Pe Twitter, Madonna a menționat că se concentrează acum pe îmbunătățirea stării sale de sănătate și pe revenirea la o stare de putere. Ea a asigurat fanii că se va întoarce alături de ei cât mai curând posibil.

„Primul meu gând când m-am trezit în spital a fost la copiii mei”, a spus cântăreața în vârstă de 64 de ani, alături de un selife.

„Al doilea meu gând a fost că nu vreau să dezamăgesc pe nimeni care a cumpărat bilete pentru turneul meu. De asemenea, nu am vrut să-i dezamăgesc pe cei care au lucrat neobosit cu mine în ultimele luni pentru a-mi crea spectacolul. Nu-mi place să dezamăgesc pe nimeni”.

Turneul Celebration Tour va fi reprogramat

Etapa nord-americană a turneului Celebration Tour, programată să înceapă la Vancouver și să continue în SUA din 18 iulie, va fi reprogramată. În schimb, etapa europeană a turneului va începe în octombrie.

Managerul Madonnei, Guy Oseary, a anunțat în luna iunie că cântăreața se confruntă cu o infecție bacteriană gravă, care a necesitat câteva zile de terapie intensivă. Deși starea ei de sănătate s-a îmbunătățit în momentul anunțului, Madonna a rămas sub îngrijire medicală.

Toate angajamentele de la momentul respectiv, inclusiv turneul, au fost anulate.

Citește și:

Exit mobile version