• Un chinez s-a dus la culcare cu căștile în urechi și a descoperit că înghițise una dintre căștile sale wireless fără să-și dea seama.
  • Încercând să o găsească, a dat drumul la muzica de pe telefon, descoperind că sunetul venea din stomacul său.
  • Astfel de evenimente au mai avut loc și în trecut, dimensiunea mică a căștilor facilitând înghițirea acestora din diverse cauze.

Un chinez s-a dus la culcare cu căștile în urechi și a descoperit că înghițise una dintre căștile sale wireless fără să-și dea seama. Xiaoyong, pseudonimul pe care tânărul îl folosește online, a adormit ascultând muzică prin căștile AirPods, iar când s-a trezit în timpul nopții a descoperit că una dintre ele lipsea, scrie Daily Star.

Tânărul a declarat pentru site-ul chinez de știri Houlang că și-a dat seama că îi lipsește una dintre căști atunci când s-a trezit pentru a merge la toaletă, lucru care s-a întâmplat pe 6 aprilie, la ora 3 dimineața.

Încercând să o găsească, a dat drumul la muzică de pe telefon, descoperind că sunetul se auzea din stomacul lui. Practic, înghițise casca în timpul somnului.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

S-a prezentat cât a putut de repede la un spital unde medicii i-au confirmat, după ce i-au făcut o radiografie abdominală, că acea cască wireless se afla în interiorul său. În imaginea din radiografie micul dispozitiv Airpod se poate distinge cu ușurință de orice ochi neavizat.

Xiaoyong este, posibil, singurul om care a putut reda muzică din interiorul corpului. Acesta, aflat pe holurile spitalului așteptând să își rezolve problema, a pus o melodie la modă pentru prietenii săi din rețelele sociale, care s-a auzit venind din stomac, redată de casca wireless înghițită.

Tânărul a relatat că, în prima fază, medicii i-au prescris niște medicamente pentru golirea conținutului stomacului. Dacă această soluție se va dovedi ineficientă, Xiaoyong a precizat că va fi necesară o intervenție chirurgicală pentru ca dispozitivul să fie scos din intestine.

Astfel de evenimente au mai avut loc și în trecut, dimensiunea mică a căștilor facilitând înghițirea acestora din diverse cauze, scrie sursa citată.

Citește și

Fiul reginei Camilla spune că mama lui „s-a căsătorit cu persoana pe care o iubea”

STUDIU. Motivul pentru care repetăm aceleași greșeli, deși știm că nu ne fac bine. Ce spun experții

Fotografie inedită a reginei Elisabeta a II-a, făcută publică în ziua în care ar fi împlinit 97 de ani