• Meta, companie care deține Facebook, a lansat aplicația Horizon Worlds VR pentru adolescenți.
  • Serviciul se va deschide pentru adolescenții cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani din SUA și Canada în următoarele săptămâni.
  • Mișcarea vine în contextul în care Meta încearcă să consolideze creșterea și păstrarea utilizatorilor Horizon.

Meta Plaforms Inc., companie care deține Facebook, a lansat aplicația Horizon Worlds VR pentru adolescenți, ca parte a unei strategii de stimulare a implicării pe căștile sale Quest, în timp ce compania încearcă să câștige teren în Metavers, scrie The Wall Street Journal.


Compania a anunțat marți că serviciul se va deschide pentru adolescenții cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani din SUA și Canada în următoarele săptămâni.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT


Mișcarea vine în contextul în care Meta încearcă să consolideze creșterea și păstrarea utilizatorilor Horizon, după ce anul trecut s-a luptat cu tehnologia și cu o lipsă de claritate cu privire la strategia serviciului. Baza lunară de utilizatori activi ai Horizon World s-a situat puțin peste 200.000 în februarie, potrivit The Wall Street Journal. Această cifră a fost mică față de obiectivul inițial al companiei de 500.000 până la sfârșitul anului 2022, potrivit documentelor interne ale companiei analizate de Journal.


În februarie, The Journal a raportat planurile Meta de a lansa Horizon pentru adolescenți, citând o notă internă a companiei care sublinia că adolescenții și tinerii adulți sunt importanți pentru creșterea numărului de utilizatori ai serviciului.
„Pentru ca Horizon să aibă succes, trebuie să ne asigurăm că deservim această categorie în primul rând”, a scris vicepreședintele Meta pentru Horizon, Gabriel Aul, către divizia sa, într-un memo analizat de Journal.

Citește și