• 1.500 de adulți din SUA au fost întrebați cât de des ar purta aceeași lenjerie intimă pentru mai mult de o zi.
  • Cel mai popular răspuns în rândul tuturor participanților a fost niciodată.
  • Dar Generația Z nu crede că este complet necesar să schimbe lenjeria intimă în fiecare zi.

Poate fi o întrebare la care crezi că știi răspunsul, sau cel puțin speri că îl știi. Dar rezultatele unui sondaj recent care a întrebat cât de des își schimbă oamenii lenjeria intimă au arătat cât de rar o fac unii.

Într-un sondaj exclusiv realizat marți pentru Newsweek de Redfield & Wilton Strategies, 1.500 de adulți din SUA au fost întrebați cât de des ar purta aceeași lenjerie intimă pentru mai mult de o zi.

Din fericire, cel mai popular răspuns în rândul tuturor participanților a fost niciodată. Patruzeci și șapte la sută au spus că nu ar purta niciodată lenjerie intimă pentru mai mult de o zi. Totuși, acest răspuns a fost mai frecvent în cazul femeilor – 53 la sută au spus niciodată, față de 41 la sută dintre bărbați.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Potrivit rezultatelor sondajului, generația Z nu crede că este complet necesar să se schimbe lenjeria intimă în fiecare zi.

Rezultatele în rândul celor cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani au arătat că 36% din Generația Z ar purta uneori aceeași lenjerie intimă pentru mai mult de 24 de ore – cea mai lungă perioadă dintre toate categoriile de vârstă.

Ar trebui să-ți schimbi lenjeria intimă în fiecare zi? Generația Z nu este de aceeași părere

Un procent suplimentar de 14 la sută dintre membrii Gen Z au recunoscut că ar purta aceeași lenjerie intimă pentru mai mult de o zi. Dar rezultatele arată că unii mileniali sunt la fel de vinovați: 24 la sută dintre cei cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani ar purta în mod regulat aceeași pereche.

În rândul generațiilor mai în vârstă care au participat la sondaj, sprijinul pentru această practică a fost foarte mic. Șaizeci și șapte la sută dintre cei cu vârste cuprinse între 55 și 64 de ani au declarat că nu ar purta niciodată aceeași pereche de lenjerie intimă pentru mai mult de o zi. Doar 3 la sută dintre cei din această categorie de vârstă au fost recidiviști.

Citește și

De ce și-a încheiat Joe Biden discursul pe tema controlului armelor cu „God save the Queen, man”?

Elon Musk a anunțat că, până la sfârşitul anului, vrea să implanteze primul cip în creierul unui om

VIDEO. Momentul în care doi frați se reîntâlnesc cu lacrimi în ochi după catastrofa cu ambarcațiunea din Grecia