• Wolfgang Porsche s-a despărțit de soția sa bolnavă de demență și locuiește acum cu noua sa iubită fotomodel.
  • Relația lor a ieșit la iveală după ce au fost văzuți împreună într-o călătorie în Maldive în ianuarie.
  • Soția lui, Claudia, are nevoie de îngrijire 24 de ore din 24 din cauza bolii, iar conștiința ei mentală a suferit un declin rapid.

Miliardarul Wolfgang Porsche se pare că s-a mutat cu noua lui iubită, fost model, după ce a cerut divorțul de soția sa care suferă de demență. Wolfgang Porsche a explicat că boala soției sale a dus la schimbări de personalitate care le-au afectat relația. Wolfgang Porsche trăiește acum cu prințesa Inaara Aga Khan, pe care o cunoaște de peste 25 de ani.

Inaara Aga Khan, cunoscută și sub numele de Gabriela Prinzessin zu Leiningen are vârsta de 59 de ani și se pare că ea și Wolfgang Porsche au devenit apropiați. Relația lor a ieșit la iveală după ce au fost văzuți împreună într-o călătorie în Maldive în ianuarie.

În timp ce noua relație a ieșit la iveală, Claudia, soția lui Porsche, este într-o situație de sănătate critică. Ea suferă de demență și are nevoie de îngrijire 24 de ore din 24. În prezent, locuiește cu fiica sa din 2021 și este dependentă de îngrijitori pentru a se deplasa. Familia declară că, conștiința ei mentală a suferit un declin rapid în ultima vreme. Apropiații prințesei Inaara Aga Khan au declarat că decizia de a se muta împreună a venit din dorința lor de a petrece mai mult timp împreună, evitând să fie despărțiți.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Nu a fost dezvăluit dacă s-au mutat în casa lui Porsche din Zell am See, Austria, sau în vila ei luxoasă din Munchen. Porsche a uimit înalta societate europeană atunci când a cerut divorțul de soția sa, în vârstă de 74 de ani, spunând că boala acesteia i-a schimbat viața, scrie The Mirror.

Wolfgang și Claudia sunt împreună din 2007 și s-au căsătorit în 2019. Averea familiei Porsche a fost estimată la 20 de miliarde de euro (18 miliarde de lire sterline). Prințesa Inaara s-a căsătorit cu miliardarul Aga Khan IV, în 1998, iar cuplul a divorțat 16 ani mai târziu. Ea este o membră a dinastiei Thyssen, cunoscută pentru avere fabuloasă.

Wolfgang Porsche ocupă funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere al Porsche Automobil Holding SE

Wolfgang Porsche este un acționar germano-austriac și ocupă funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere al Porsche Automobil Holding SE, precum și al Porsche AG. Născut în Stuttgart, el este cel mai tânăr fiu al fostului designer și director executiv al Porsche AG, Ferdinand Ferry” Porsche, și al soției sale, Dorothea Reitz. Fratele său mai mare este cunoscut pentru proiectarea primului Porsche 911.

Wolfgang Porsche are patru copii, doi dintre ei fiind cu regizoarea și scenarista Susanne Bresser, cu care s-a căsătorit în 1988 și de care a divorțat în 2008.

Gabriela s-a căsătorit cu Prințul Karl Emich de Leiningen în anul 1991, și împreună au avut o fiică pe nume Prințesa Theresa de Leiningen. După șapte ani, cuplul a divorțat, iar Gabriela s-a căsătorit cu Karim Aga Khan IV, un bărbat elvețian de 86 de ani, considerat un descendent direct al profetului Mahomed. Cei doi au avut un fiu împreună, Prințul Aly Muhammad Aga Khan, înainte de a se despărți în 2014.

În ultimii 15 ani, Gabriela s-a implicat activ în lupta împotriva SIDA, sprijinind Fundația germană pentru SIDA. Ca și Claudia, soția lui Porsche, Gabriela a studiat dreptul în Germania.

Citește și