• Locuitorii îngrijorați din Hampshire, aflați în casă, au reușit să folosească o coadă de mătură pentru a se lupta cu șarpele și să-l scoată afară înainte ca acesta să cadă de la 6 metri pe capota unei mașini de mai jos.
  • O familie îngrozită când un piton foarte periculos de aproape 5 metri se strecoară în casa lor.
  • Locuitorii îngrijorați din interior au reușit să folosească o coadă de mătură pentru a se lupta cu pitonul albinos birmanez, scoțându-l afară.

Fotografii surprind momentul terifiant în care un piton de 4,5 metri lungime a încercat să intre într-o casă prin fereastra deschisă a unui dormitor.

Șarpele foarte periculos de 38 kg a fost văzut de vecini în timp ce se strecura pe acoperiș înainte de a forța intrarea prin fereastra de la etaj.

Locuitorii îngrijorați din interior au reușit să folosească o coadă de mătură pentru a se lupta cu pitonul albinos birmanez, scoțându-l afară înainte ca acesta să cadă de la 6 metri pe capota unei mașini de mai jos, aterizând cu un zgomot puternic.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
A.I. ÎN MUZEE

Un vecin a supravegheat apoi șarpele uriaș până când acesta s-a trezit.

Episodul șocant s-a petrecut la primele ore ale dimineții într-un cartier de case cu terasă din Chandler’s Ford, în apropiere de Southampton, Hampshire.

Jenny Warwick, în vârstă de 62 de ani, a observat pentru prima dată șarpele uriaș care își croia drum pe acoperișul caselor de vizavi în jurul orei 5.30 dimineața.

Trecătorii au fost îngroziți de priveliște, iar unii chiar și-au tras câinii” pentru a-i ține departe de bestia de 4,5 metri.

Doamna Warwick, care locuiește pe această stradă de 36 de ani i-a văzut pe locatarii casei încercând să scoată șarpele înfricoșător pe fereastră folosind o coadă de mătură.

Apoi, acesta a căzut pe capota unui Hyundai i10 hatchback de sub el și a făcut un zgomot puternic.

Locuitorii din apropiere au decis să bată la ușa unei vecine care obișnuia să țină șerpi, crezând că ar putea fi al ei.

Femeia care nu a dorit să fie numită a spus: Am fost trezită de oameni care au bătut la ușa mea vorbind despre un șarpe pe drum.”

Femeia l-a sunat apoi pe bărbatul căruia îi aparține șarpele, care a apărut și l-a dus înapoi la casa sa, aflată la mică distanță.

Ofițerul de cercetare științifică a declarat: Șerpii sunt niște artiști excelenți ai evadării și vor profita de ocazia unui gol în ușa unui țarc sau a unui capac care nu este bine fixat pentru a fugi. Anul trecut, am primit peste 1.200 de rapoarte despre șerpi, cel mai mare număr de apeluri venind în timpul lunilor de vară.