• O mamă și o fiică au rămas însărcinate în același timp.
  • Ambele au născut băieți la doar două săptămâni distanță.
  • Unchiul și nepotul urmează să înceapă acum școala în septembrie.

Melanie Warburton, în vârstă de 44 de ani, a venit acasă să-i spună fiicei ei, Keesha, în vârstă de 24 de ani, că se aștepta să fie însărcinată, în iunie 2018, exact când Keesha făcuse un test de sarcină care a dezvăluit veștile bune, scrie MailOnline.

Perechea din Atherton, Greater Manchester a mers împreună la întâlniri, au făcut cumpărături pentru haine pentru bebeluși și chiar au împărțit un baby shower comun.

Melanie a dat naștere fiului ei, Grayson, al treilea copil, prin cezariana pe 15 ianuarie 2019, iar Keesha a fost indusă două săptămâni mai târziu, pe 29 ianuarie, și a avut un băiețel, Carter. Amandoi au acum patru ani.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Pentru amandouă a fost un moment minunat

„Am coborât scările cu un test de sarcină în mână și acolo era mama mea cu o scanare în mână”, a spus Keesha. „Am venit cu un test de sarcină și mama a spus: «Nu pot avea nimic pentru mine»”, a glumit ea. „A fost nebunesc, dar uimitor să treci prin sarcină și să nasc cu ea.”

Melanie, 44 de ani, o mamă care stă acasă, a numit și ea experiența „minunată”. Mama a trei copii încercase să aibă un copil împreună cu soțul ei William Warburton, în vârstă de 36 de ani – tatăl vitreg al lui Keesha, specialist în sănătate și siguranță – după ce și-a dezlegat trompele. „Din cauza hormonilor pe care îi aveam amândoi, ne-am rupt unul pe altul de câteva ori”, a recunoscut ea.

Keesha a subliniat, de asemenea, importanța de a avea îndrumarea mamei sale în acest timp, deoarece Melanie „a asigurat-o la fiecare pas”. Aceasta mărturisit că „A fost uimitor ca mama să-mi spună că totul este normal sau ok”.

Citește și