• Orașul fantomă Fengdu din China este un obiectiv antic unic, amplasat într-un munte, care comemorează atât Raiul, cât și Iadul și are una dintre cele mai mari sculpturi din lume cioplite într-o stâncă.
  • Un complex laborios de sanctuare, temple și statui de-a lungul malurilor celui mai lung râu din Asia este dedicat vieții de Apoi și atrage în fiecare an o mulțime de turiști.
  • Orașul fantomă Fengdu, cunoscut adesea sub numele de „Orașul fantomelor”, situat în sud-vestul Chinei, la capătul superior al râului Yangtze, este un loc unde oamenii pot învăța despre semnificația spiritelor în cultura chineză.

Orașul fantomă Fengdu, cunoscut adesea sub numele de „Orașul fantomelor”, situat în sud-vestul Chinei, la capătul superior al râului Yangtze, este un loc unde oamenii pot învăța despre semnificația spiritelor în cultura chineză.

Orașul îmbină credințele confucianismului, budismului și taoismului și datează din timpul dinastiei Han (206 î.Hr.-220 d.Hr.), unde are o vechime de aproximativ 2.000 de ani.

Legenda spune că doi oficiali imperiali numiți Yin Changsheng și Wang Fangping au fugit pe Muntele Ming, pe care se află orașul. Și-au trăit restul zilelor acolo, practicând taoismul și obținând în cele din urmă nemurirea.

Recomandări

PUTIN DISCUTĂ CU FICO
BIBI AMENINȚĂ REBELII HOUTHI
CIOLACU: AVEM COALIȚIE
FONTANA DI TREVI SE REDESCHIDE
ZELE CREDE-N ADERARE
NEGOCIERI FĂRĂ SFÂRȘIT

Numele lor au fost combinate pentru a forma Yinwang”, care înseamnă Regele Iadului”, iar lumea interlopă a fost asociată de atunci cu orașul.

Multe picturi și sculpturi colorate expuse înfățișează oameni torturați pentru păcatele pe care le-au comis, inclusiv imagini cu fantome și diavoli, iar întregul oraș este modelat după capitala Iadului din mitologia chineză, numită Youdu.

În cultura chineză, există trei etape pe care morții trebuie să le parcurgă înainte de a putea trece la viața următoare. Mai întâi, trebuie să traverseze Podul Neputinței”, construit în timpul dinastiei Ming (1368-1644 d.Hr.), care testează Binele” și Răul”.

Un demon le permite celor buni să treacă prin arcul din mijloc al podului și îi aruncă pe cei răi în apa de jos. Turiștii sunt uneori opriți de actori îmbrăcați în demoni care se prefac că verifică dacă pot trece sau nu.


Pasajul de tortură a fantomelor” este următoarea etapă, unde morții trebuie să se lase judecați de o zeitate numită Yanluo Wang – această locație din oraș este acoperită de sculpturi uriașe de demoni.

În cele din urmă, la intrarea în Palatul Tianzi, morții trebuie să stea într-un picior pe o anumită piatră timp de trei minute – se spune că cei care nu reușesc să facă acest lucru vor fi aruncați în Iad.

În 1985, Turnul ultimei priviri către casă” a fost construit pe acest loc pentru a reprezenta locul unde morții puteau să arunce o ultimă privire către familia și casa lor.

Orașul, care este împărțit în două jumătăți, Raiul” și Iadul”, găzduiește, de asemenea, una dintre cele mai mari sculpturi sculptate în stâncă din lume, numită Regele fantomă”.

Fața și figura gigantică albă a regelui se află în coasta dealului la 138 de metri înălțime și aproximativ 217 metri lățime, ceea ce o face de neratat pentru orice vizitator al orașului.

Accesul la Orașul fantomă Fengdu se face adesea prin intermediul unor croaziere pe râul Yangtze, unde oamenii sunt apoi conduși la jumătatea drumului spre munte.

Vizitatorii sunt adesea uimiți de structurile unice și de arta care alcătuiesc orașul, precum și de morala pe care o învață între a acționa Bine sau Rău.