• Barry Humphries a murit la vârsta de 98 de ani.
  • Humphries a fost un actor, scriitor și comedian australian, care a devenit cunoscut în întreaga lume pentru personajele sale excentrice.
  • Moartea lui Humphries a fost primită cu tristețe în întreaga lume artistică.

Barry Humphries, cel mai cunoscut pentru personajul său Dame Edna Everage, a murit la vârsta de 98 de ani. Vestea a fost anunțată de familia sa, care a precizat că actorul a murit liniștit în locuința sa din Melbourne, scrie Rolling Stone.

Humphries a fost un actor, scriitor și comedian australian, care a devenit cunoscut în întreaga lume pentru personajele sale excentrice și umorul său unic. În afara lui Dame Edna, Humphries a creat și personaje precum Sir Les Patterson și Sandy Stone.

Moartea lui Humphries a fost primită cu tristețe în întreaga lume artistică, cu mulți artiști și personalități publice exprimându-și condoleanțele și recunoscând influența sa asupra lor.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

Ricky Gervais, Rob Brydon și Matt Lucas sunt printre cei care au adus un omagiu starului Dame Edna Everage.

Matt Lucas a scris: ,,pur și simplu cel mai mare”. ,,Mă întreb dacă toate geniile sunt la fel de frumoase ca Barry Humphries. Îți mulțumim că ne-ai încântat și inspirat” .

Într-un comunicat de presă, familia a declarat: „Cu mare tristețe anunțăm trecerea lui Barry Humphries. El a fost un soț, tată și bunic iubit și unul dintre cei mai mari actori și comicieni ai timpului său. Vom fi mereu mândri de realizările sale și vom simți dorul lui veșnic. ”

Barry Humphries a fost numit Ofițer al Ordinului Australiei în 2012

Humphries a avut o carieră remarcabilă, care a cuprins spectacole de teatru, filme și televiziune. El a primit numeroase premii și distincții pe parcursul vieții sale și a fost numit Ofițer al Ordinului Australiei în 2012.

Mulți își vor aminti cu drag de personajele sale extravagante și umorul său inteligent. Dame Edna Everage, cu părul său violet și ochelarii mari, a fost un adevărat fenomen cultural și a adus zâmbete pe fețele multor oameni de-a lungul anilor.

Citește și

STUDIU. Motivul pentru care repetăm aceleași greșeli, deși știm că nu ne fac bine. Ce spun experții

Fiul reginei Camilla spune că mama lui „s-a căsătorit cu persoana pe care o iubea”

FOTO. Muzeul Auschwitz emite un avertisment după ce a identificat o fotografie „nerespectuoasă” a unui turist