• Scriitorul Prințului Harry, JR Moehringer a descris o ceartă nocturnă.
  • Moehringer s-a temut că va fi concediat.
  • Prințul Harry dorea să încludă în cartea sa un pasaj despre Prințesa Diana.

Scriitorul prințului Harry, JR Moehringer, a descris o ceartă nocturnă legată de un citat pe care ducele de Sussex dorea să îl includă în cartea sa de memorii.

Cartea de dezvăluiri a lui Harry, „Spare”, a stârnit o furtună mediatică la lansarea sa în luna ianuarie a acestui an, din cauza numeroaselor sale afirmații și dezvăluiri despre familia regală.

Într-un articol scris pentru The New Yorker, Moehringer, care a scris, de asemenea, memoriile fondatorului Nike, Phil Knight, a declarat că s-a temut că va fi concediat de Harry după ce cei doi s-au certat din cauza unui pasaj în care se vorbește despre mama defunctă a ducelui, Diana, prințesă de Wales, scrie INDEPENDENT.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”

Moehringer a adăugat că, în timpul verii 2022, el și Harry revizuiau edițiile în timpul unui apel Zoom la ora 2 dimineața când au ajuns la un pasaj în care se vorbea despre Diana. În acel fragment, Harry este supus unui antrenament în domeniul terorismului de către militari care se prezintă drept insurgenți.

„În cele din urmă, răpitorii lui Harry îl aruncă împotriva unui perete, îl sugrumă și îi strigă insulte în față, culminând cu o remarcă josnică la adresa prințesei Diana”, a scris Moehringer.

Cum a izbucnit cearta

Insulta ar fi fost atât de mare, încât după ce antrenamentul s-a terminat, unul dintre ofițeri i-a cerut scuze lui Harry pentru aceasta. Moehringer a spus că Harry a vrut să încheie capitolul cu revenirea pe care le-a spus-o răpitorilor săi, ceea ce autorul a considerat o adăugire „inutilă și oarecum nebună”.

Într-un final, cei doi au început să țipe unul la celălalt, deoarece Harry se pare că a refuzat să dea înapoi.

„Eram exasperat de Prințul Harry” , a scris Moehringer. ,,Îmi bătea capul, aveam maxilarul încleștat și începusem să ridic vocea. Și totuși, o parte din mine era încă capabilă să iasă din situație și să se gândească: „Este atât de ciudat. Țip la Prințul Harry”. Apoi, în timp ce Harry a început să se întoarcă la mine, în timp ce obrajii i se înroșeau și ochii i se îngustau, a apărut un gând mai presant: «Uau, totul s-ar putea termina chiar aici». „

În cele din urmă, a spus Moehringer, Harry a „expirat” și „a explicat cu calm” că a vrut să includă această replică deoarece, după ani de zile în care intelectul său a fost subestimat, acest lucru ar arăta cum încă „și-a păstrat mințile”, chiar și după ce a fost ,,lovit cu picioarele și pumnii și privat de somn și mâncare”.

Moehringer – mărturisiri despre Prințul Harry

Cu toate acestea, Moehringer a insistat că nu era necesar să includă replica, scriind în New Yorker: „Oricât de ciudat ar părea, memoriile nu sunt despre tine. Nu este nici măcar povestea vieții tale. Este o poveste sculptată din viața ta, o anumită serie de evenimente alese pentru că au cea mai mare rezonanță pentru o gamă cât mai largă de oameni, iar în acest moment al poveștii, acei oameni nu au nevoie să știe nimic mai mult decât că răpitorii tăi au spus un lucru crud despre mama ta.”

El a spus că Harry a luat această decizie cu bună dispoziție, dar a adăugat, cu un „zâmbet răutăcios”, că „chiar i-a făcut plăcere să te enerveze în felul acesta” .

În același articol din New Yorker, Moehringer a scris cum Meghan, ducesa de Sussex, l-a făcut să se simtă ca acasă în California, în timp ce îi era dor de propria familie, aducându-i „tăvi de mâncare și dulciuri”.

De asemenea, el a spus că el și soția sa au fost urmăriți de paparazzi în zilele de după publicarea cărții, comparând conversațiile sale cu Harry cu „a-i spune lui Taylor Swift despre o despărțire proastă”.

„Harry era numai inimă”, a scris el. „M-a întrebat dacă familia mea este bine, a cerut descrieri fizice ale persoanelor care ne hărțuiesc, a promis că va da niște telefoane, să vadă dacă se poate face ceva. Amândoi știam că nu se poate face nimic, dar totuși”.

Înapoi în Marea Britanie

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie pentru prima dată de la lansarea cărții în această săptămână, pentru încoronarea tatălui său, Regele Charles.

Vizita lui Harry a fost deosebit de scurtă. El a sosit cu o zi înainte de ceremonia de încoronare și apoi s-a întors în California la scurt timp după ce s-a încheiat încoronarea.

Citește și