• Studiul IFOP arată că doar 76% dintre tinerii din Franța au avut sex ultimul an.
  • Peste 25% dintre cei de 24 de ani preferă jocuri video sau filme pe Netflix, în loc de sex.
  • Dezinteresul și influența ecranelor digitale, contribuie la scăderea activității sexuale.

Netflix and chill sau mai bine doar Netflix? Un studiu din Franța vine cu o veste interesantă, tinerii sunt tot mai puțin interesați de sex. Peste 25% dintre cei cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani nu au avut experiențe sexuale în ultimul an. Preferă mai degrabă jocurile video sau un film pe Netflix.

Lucrurile s-au schimbat pe tot globul în lumea iubirii, iar Franța vine cu cifre șoc. Potrivit unui studiu făcut de Institutul Francez de Opinie Publică, mai mult de un sfert dintre cei cu vârste între 18 și 24 de ani au mărturisit că nu au făcut sex în ultimul an.

Cifra a atins cel mai scăzut nivel în ultimii 50 de ani, stabilindu-se la doar 76%. Dezinteresul față de relații intime, influența tot mai mare a serialelor de pe Netflix și a jocurilor video par să fie factori cheie în această problemă. Raportul indică o scădere semnificativă față de cel din 2006, afectând atât bărbații, cât și femeile.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Această recesiune în domeniul romantismului nu are doar consecințe personale, ci și implicații demografice. Din acest motiv și scade rata nașterilor. De asemenea și impactul tot mai puternic al tehnologiei agravează situația. Preferă tehnologia, pare că primesc destulă satisfacție din zona asta, unde mai pui că aici uită de respingere, anxietate socială și așa mai departe.

Citește și: