• Un om al străzii a lăsat telespectatorii stupefiați cu transformarea sa incredibilă” după ce i-a ras părul ciufulit un frizer cu inimă bună.
  • Joshua Santiago a călătorit în Statele Unite în ultimii șapte ani, oferind tunsori gratuite persoanelor fără adăpost prin intermediul frizeriei sale mobile – Empowering Cuts.
  • Frizerul a lăsat fanii șocați după ce i-a făcut unui bărbat o tunsoare de care avea mare nevoie și a descoperit că sub el se ascundea un chip frumos.

Un om al străzii a lăsat telespectatorii stupefiați cu transformarea sa incredibilă” după ce i-a ras părul ciufulit un frizer cu inimă bună. Joshua Santiago a călătorit în Statele Unite în ultimii șapte ani, oferind tunsori gratuite persoanelor fără adăpost prin intermediul frizeriei sale mobile – Empowering Cuts.

Furgoneta este concepută pentru a ajuta persoanele fără adăpost și pentru a oferi un refugiu sigur pentru client în timpul tratamentului pe care îl primește, cu alte facilități la bord, cum ar fi un televizor și o toaletă.

Joshua a împărtășit videoclipurile sale cu schimbările de look gratuite pe TikTok, care a adunat peste 304.000 de urmăritori pe platforma de socializare. De data aceasta, frizerul a lăsat fanii șocați după ce i-a făcut unui bărbat o tunsoare de care avea mare nevoie și a descoperit că sub el se ascundea un chip frumos.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

În clipul, care a obținut peste 9.100 de aprecieri, bărbatul fără nume a fost ras de părul ciufulit, dar acesta era atât de încâlcit încât arăta mai degrabă ca o perucă. Reacția sa când i s-a înmânat părul a fost: Arată mai degrabă ca o perucă, uite”.

Foto:  @empoweringcuts/Instagram

De asemenea, i-a fost tăiată și aranjată barba și mustața. În descrierea videoclipului, Josh a scris: Tratarea cu compasiune și respect a unei persoane fără adăpost poate face o adevărată diferență în viața ei. Le poate oferi un sentiment de demnitate și de respect de sine, ceea ce poate fi o motivație puternică pentru schimbare.”

Telespectatorii TikTok au fost uimiți de diferența din el după podoabă, deoarece au luat la comentarii pentru a oferi câteva cuvinte de încurajare. Un utilizator a spus: Transformarea este incredibilă. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți”.

Un altul a adăugat: O tunsoare va schimba un om, mai ales modul în care se simte despre el însuși și în interior.” Un al treilea a comentat: La naiba, e frumoseeeee…. i-ai dat ceva de care avea nevoie ca să se simtă din nou el însuși și îți mulțumesc pentru asta.” Este un bărbat chipeș”, a scris un al patrulea.