• Un pui de elefant a fost lovit de o motocicletă, în Thailanda.
  • Puiul în vârstă de doar o lună a fost salvat de un voluntar, prin manevre de resuscitare.
  • Salvatorul a intuit unde este inima puiului de elefant, după un clip pe care l-a văzut online.

Mana Savrite, un angajat al salvării din Thailanda, a reușit să aducă la viață un pui de elefant în vârstă de o lună. Puiul a doborât la pâmânt, după ce a fost lovit din plin de o motocicletă. Bărbatul care conducea vehiculul a fost aruncat în aer în urma impactului.

În urma accidentului, autpritățile au auzit strigătele elefantului și s-au deplasat rapid la fața locului. Potrivit BBC, puiul de lefant avea pulsul din ce în ce mai slab și începuse să piardă cunoștința.

Un filmuleț online i-a salvat viața puiului

Unul dintre salvatori a început să efectueze manevre de resuscitare, însă acesta a intuit mai mult unde este inima piului de lefant, după un clip pe care l-a văzut online.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

„Am presupus unde se află inima puiului de elefant în baza teoriei umane și a unui videoclip pe care l-am văzut online. Când puiul de elefant a început să se miște, aproape că am plâns”, a mărturisit Mana Srivate.

După câteva minute, animalul și-a revenit și a fost dus de voluntari la marginea unei păduri, unde se afla și mama sa. De partea cealaltă, motociclistul se află în spital, după ce a suferit mai multe răni în urma impactului.