• De 11 luni în România, Maria a învățat deja limba română.
  • Margie descrie România drept un „tărâm cu peisaje uluitoare, o moștenire culturală bogată și oameni calzi și primitori.”
  • Maria are 19 ani și a venit din Indonezia la studii în România.

România e o țară primitoare. Cel puțin asta spun două tinere imigrante.

Maria are 19 ani și a venit din Indonezia la studii în România. Tânăra a devenit celebră pe internet după ce a povestit experiența ei în țară.

În prezent, Maria e studentă la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și spune că îi place România, mâncarea românească și că românii sunt prietenoși.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR

De 11 luni în România, Maria a învățat deja limba română.

@mariaycpangaribuan Let me know how do you think my pronounciation , and please to give some of your best advice so i can speak better in romanian language💖💫 #romaniangovernmentscholarship #studyabroadromania #internationalstudents #studyabroad ♬ Aesthetic – Gaspar

Maria nu e singura imigrantă care apreciază România. Margie, o tânără din Kenya, a fost impresionată de stilul de viață al românilor, apreciind cultura și tradițiile populare. Descrie românii ca fiind muncitori și adepți ai umorului în situații dificile.

Pe canalul ei de YouTube, „Abroad Diaries by Margie”, povestește experiența ei ca imigrant, născută în Kenya și locuind acum în Germania și România.

Margie oferă sfaturi și trucuri despre traiul în străinătate.

Margie descrie România drept un „tărâm cu peisaje uluitoare, o moștenire culturală bogată și oameni calzi și primitori.” Recomandă România ca destinație obligatorie pentru cei care doresc să trăiască „ceva extraordinar.”

Citește și