• Bărbatul vânează pedofili prin intermediul rețelelor de socializare, ajutat de prieteni.
  • Pentru a atrage în capcană pedofilii, Alexandru, împreună cu ajutoarele sale, folosesc un personaj fictiv pe nume Alexandra.
  • Cea mai recentă captură a fost publicată pe youtube și se pare că ar fi atras și atenția autorităților.

Alexandru Constandachi, zis și „Justițiarul de Berceni”, care în urmă cu doar câteva luni lupta să elibereze spațiul public de cei care ocupau abuziv străzile și, ocazional, salva tinere agresate în transportul în comun din București, a trecut la alte treburi mai serioase.

Bărbatul vânează pedofili prin intermediul rețelelor de socializare, ajutat de prieteni care s-au unit cauzei lui și au transformat un „one man show” într-o grupare de justițiari în toată regula.

Ideea de a vâna pedofili i-a venit în urmă cu aproximativ trei luni, din considerente pur și simplu raționale, spune el, fără vreo legătură emoțională, cum a specificat Alexandru în cadrul unui podcast, adăugând, totodată, că minorii, atât fetele cât și băieții, sunt ființe vulnerabile care trebuie protejate.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

Pentru a atrage în capcană pedofilii, Alexandru, împreună cu ajutoarele sale, folosesc un personaj fictiv pe nume Alexandra.

Cea mai recentă captură a fost publicată pe youtube și se pare că ar fi atras și atenția autorităților. Este vorba despre un individ de 24 de ani. Bărbatul ar fi trimis și o filmare pornografică din arhiva personală, cu fosta lui iubita în varsta de 15 ani, conform spuselor sale.

Surprinzător sau nu, Alexandru se implică în mod activ în problemele societații. În timpul liber publică înregistrări video pe pagina sa de facebook „Justițiarul din Berceni” prin intermediul cărora prezintă o parte dintre problemele sociale pe care le avem.

Justițiarul de Berceni – am putea numi asta o acțiune civică ce își dorește să sporească bunul simț, simțul civic și dorința de a trăi într-o lume civilizată. Sunt idealist, consider că bunul simț trebuie forțat, căci societatea noastră e prea putredă și mulți vor învăța doar după o lecție dură”, a scris Alexandru Constandachi.