• „Hallow” este o aplicație de rugăciune și meditație catolică.
  • Utilizatorii pot folosi aplicația ca să scape de stres și să devină mai liniștiți, ascultând rugăciuni.
  • Alex Jones: „Pentru prima dată în istorie, Iisus are aplicația cu numărul 1 în App Store”.

Vrei să te rogi, sa te conectezi la univers și la Dumnezeu? Scoate aplicația. „Hallow” este o aplicație de rugăciune și meditație catolică,  lansată în 2018. Este cea mai descărcată și folosită aplicație catolică din lume, asta în parte datorită reclamei sale de 30 de secunde de la Super Bowl în care joacă actorul Mark Wahlberg și Jonathan Roumie. Ei sunt cap de afiș și în aplicație, unde au propriul lor conținut.

Utilizatorii pot folosi aplicația ca să scape de stres și să devină mai liniștiți, ascultând rugăciuni. Pot alege dintr-o bibliotecă largă de muzică, meditații și rugăciuni, pentru care pot alege lungimea, ghidul și muzica de fundal. Oamenii sunt încurajați să comunice regulat cu Dumnezeu, prin stabilirea unui program, a unor obiective și prin implicarea în comunitatea online.

„Când am început Hallow, ar fi fost o nebunie pentru noi să ne imaginăm o mie de oameni rugându-se împreună, cu atât mai puțin 1 milion, spune cofondatorul Alex Jones. „Pentru prima dată în istorie, Iisus are aplicația cu numărul 1 în App Store”, este mesajul lui pe X.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Citește și: