• WhatsApp pare să testeze versiunea web a funcției cu utilizatorii beta.
  • WhatsApp Web-ul este folosit de miliarde de utilizatori pe desktop-urile lor.
  • WhatsApp Status pe web funcționează în mai multe moduri.

Utilizatorii WhatsApp primesc acum Actualizare de stare pe versiunea web. Status este versiunea WhatsApp a Stories pentru utilizatorii săi, care pot partaja actualizări prin fotografii și videoclipuri. Odată ce partajează actualizările de stare, imaginea lor afișată în aplicația de mesagerie primește un inel verde și, atunci când o atingeți, puteți vedea actualizarea partajată, anunță News18.

WhatsApp pare să testeze versiunea web a funcției cu utilizatorii beta, așa cum a raportat WABetainfo săptămâna aceasta. WhatsApp Web-ul este folosit de miliarde de utilizatori pe desktop-urile lor deoarece le permite să efectueze mai multe sarcini, fie că sunt la serviciu sau pur și simplu prinși cu niște lucruri ocupate.

WhatsApp Status pe web funcționează în mai multe moduri. Puteți fie să dați clic pe pictograma + din fila Stare, fie să apăsați pe aceeași pictogramă chiar lângă fotografia de profil din aplicația de mesagerie.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Utilizatorii WhatsApp pot avea actualizări de stare sub formă de fotografii sau videoclipuri și text. Mulți au sugerat că succesul Stories a încurajat Meta să aducă funcția în celelalte aplicații ale sale, cum ar fi Facebook și WhatsApp. Actualizările de stare sunt folosite de mulți oameni, în special de cei care le place caracteristica de pe Instagram și au dorit opțiunea și pe alte aplicații de social media.

WhatsApp testează, de asemenea, o nouă funcție care le va permite utilizatorilor să partajeze muzică în timpul unui apel video, permițându-le, în esență, să se conecteze la o piesă muzicală așa cum ar face-o personal. Această funcționalitate este similară cu caracteristica SharePlay de la Apple pe care o pot folosi în timpul apelurilor FaceTime.

Citește și