• 22° au fost astăzi, maxima zilei 20° în capitală, dar prognoza pentru săptămâna următoare nu sunt chiar atât de bune.
  • De miercuri, chiar dacă ploile se opresc, vom avea o vreme rece.
  • Găsim soare și căldură în partea de sud a Europei: la Roma, la Paris, la Lisabona 18-20 °.

Prognoza pentru săptămâna ce urmează nu este chiar atât de îmbucurătoare. Săptămâna începe cu nori și câteva ploi în România, iar temperaturile scad de la o zi la alta. Trebuie să îți mai spun că iarna nu se întoarce prea curând, dar mai ales spre finalul săptămânii trebuie să te îmbraci destul de gros.

„22° au fost astăzi, maxima zilei 20° în capitală, dar veștile pentru săptămâna următoare nu sunt chiar atât de bune. Începem săptămâna cu 2 zile mai reci, este nevoie și de umbrelă pentru că vor fi ceva ploi prin toată țara. De miercuri, chiar dacă ploile se opresc, vom avea o vreme rece. Diminețile ajung să fie cu temperaturi negative în mare parte din țară. Ziua, prin vestul țării unde vor fi 10°, nu va mai fi prea cald. Weekendul următor pare să fie cel mai rece moment al săptămânii unde ne așteptăm să avem chiar maxime de 2-3 ° prin partea de est și sud-est a țării. Iarna nu mai vine momentan, cel puțin săptămâna asta, și chiar dacă suntem optimiști, până la final de februarie nu pare să mai avem iarnă în România; poate doar pe la munte, unde și acolo stratul de zăpadă are de suferit. Pârtiile au început să se închidă deja”, a explicat Robert Manta, meteorolog Aleph News.

Cât de cald va fi afară de Valentine’s Day?

„Vremea nu ne iubește prea mult de Valentine’s Day. Va fi vânt la mare, vreme rece prin partea de est, destul de mulți nori prin restul țării și maxime nu prea plăcute: până la 10-12 ° prin sud. Ne dezobișnuim de aceste 20 ° pe care le-am avut la final de săptămână. Însă, dacă am avut planuri sau vrem să avem planuri, găsim soare și căldură în partea de sud a Europei: la Roma, la Paris, la Lisabona 18-20 ° și destul de mult soare. Prin nordul Europei avem vreme caldă și acolo. Vor fi peste 10 °, însă destul de mult vânt și destul de multe ploi”, susține Robert Manta.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

Citește și