• La amiază vor fi maxime de la 8 la 15°C. Ploile apar trecător în toate regiunile.
  • În București vor fi maxime de 13°C și posibile ploi după-amiaza.
  • Vremea caldă continuă până sâmbătă, însă iarna revine brusc la începutul săptămânii viitoare.

Astăzi avem parte de momente cu soare, dar și de ploi. Maximele ajung până la 15 grade, iar următoarele zile aduc vreme la fel de caldă. De luni, iarna se întoarce brusc.

Pe unde avem nevoie astăzi de umbrelă?

În această dimineață, la Timișoara avem parte de câteva reprize de ploaie cu tunete și fulgere. Prin București, în schimb, avem un „miros de primăvară”, pentru că avem parte de 12 grade. Cu toate acestea, după orele prânzului, există posibilitatea ca și în capitală să avem parte de câteva reprize de ploaie.

Așadar, pentru o scurtă perioadă de timp, vom avea nevoie în toată țara de umbrele, pe lângă momentele de soare puternic.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Cât mai durează această perioadă foarte caldă

În următoarele două zile va fi din ce în ce mai cald, însă începând cu duminică seara, putem spune că iarna se întoarce oficial. Pentru început își va face simțită prezența în zona Moldovei, pentru ca luni să se simtă în toată țara.

Săptămâna viitoare trebuie scoase toate hainele de iarnă pentru că vorbim despre temperaturi negative pe timpul zilei care pot ajunge până la -12 grade pe timpul nopții.

Citește și