• Din cauza cazurilor de coronavirus, pârtiile de ski din Italia rămân închise
  • Antreprenorii din industrie sunt nemulțumiți întrucât au avut multe cheltuieli
  • Pe lângă turiști, antrenorii de ski simt foarte mult regret și tristețe

Dacă intenționai să mergi la schi în Italia îți aduc o veste proastă. Din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus, resortul Bardonecchia din apropierea orașului Torino a rămas închis.

Roberto Speranza, ministrul italian al sănătații, a spus că iubitorii sportului nu vor putea schia cel puțin până pe 5 Martie. Decizia a picat ca un trăznet pentru antreprenorii din zonă, care așteptau cu mult entuziasm redeschiderea.

Nicola Bosticco, CEO-ul resortului, spune că a fost șocat: „Este un mare șoc pentru noi pentru că deja am angajaț oameni, am amenajat pârtia cu zăpadă și am vândut sute de bilete pentru clienți, care acuma sunt furioși pentru că au ajuns aici și nu pot schia”.

Recomandări

METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?

Resortul lui a angajat aproximat 80 de persoane pentru sezonul de iarnă și pe toți a trebuit să îi trimită acasă. Printre ei sunt oameni care nu mai au nici un venit din Martie anul trecut. Totuși, chiar dacă teleschiul este în continuare gol și nefuncțional, câțiva împătimiți s-au aventurat pe pârtii pentru a se da fie cu placa, fie cu schiurile. Printre ei sunt și antrenorii care, din păcate, au fost puternic afectați.