• În anul 2023, peste 300.000 de vizitatori au trecut pragul expoziţiei.
  • La Săptămâna Verde participă peste 1.400 de expozanţi din 61 de ţări.
  • Plantele medicinale și tincturile din plante din țara noastră sunt promovate la Berlin.


Produsele agroalimentare româneşti recunoscute la nivel naţional şi european sunt promovate la cea de-a 88-a ediţie a expoziţiei „Săptămâna Verde” de la Berlin până pe 28 ianuarie.

„Ceea ce deosebește de târgul de la Berlin de alte târguri din domeniul agroalimentar este faptul că pe lângă faptul de discutarea politicilor agrolimentar la nivel de intra și extra comunitar de către reprezentanții executivelor din peste 100 de state. La târgul de la Berlin sunt prezenți consumatori finali. Anul trecut au fost peste 300.000 de persoane, anul acesta se așteaptă un număr mai mare. Pentru noi ca și producători prezenți acolo este important pentru că aflăm gustul pe care îl preferă consumatorii care trec pragul târgului și deasemenea, care sunt ultimele tendințe de consum”, susține Elena Murărașu, director general Plafar.

„Consumatorii au apreciat produsele noastre, au apreciat în mod special siropurile. Am explicat că siropurile se diferențiază prin faptul că sunt făcute după rețete tradiționale și cel mai important lucru, cu extracte din plantele adunate din aeralul românesc. Siropurile pot fi luate acasă, pot fi diluate acasă și consumate. Acestea au efecte benefice asupra organismului. Siropul de brad, echinaceea și propolis a fost preferat de consumatorii de la târgul de la Berlin”, a adugat Elena Murărașu.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Citește și