• Mijlocaşul ştie deja ce înseamnă să joci în Liga Campionilor cu Antwerp.
  • Fotbalistul a progresat până la debutul în prima echipă, la 22 octombrie 2022.
  • Vermeeren a avut un an de debut în 2023 și s-a bucurat de a treia cea mai mare creștere a valorii de piață dintre mijlocașii adolescenți.

Internaţionalul belgian Arthur Vermeeren, în vârstă de doar 18 ani, a fost achiziţionat de Atletico Madrid, cu un contract pe şase ani şi jumătate.

La doar 18 ani, mijlocaşul ştie deja ce înseamnă să joci în Liga Campionilor cu Antwerp, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei şi câştigând premiul MVP al duelului dintre echipa belgiană şi FC Barcelona din Belgia. Format la juniorii lui Antwerp din 2018, fotbalistul a progresat până la debutul în prima echipă, la 22 octombrie 2022.

Vermeeren a avut un an de debut în 2023 și s-a bucurat de a treia cea mai mare creștere a valorii de piață dintre mijlocașii adolescenți. El a fost evaluat la doar 500 000 de euro în ianuarie, dar acesta a urcat la 30 de milioane de euro până la sfârșitul anului calendaristic. Doar puștiul minune al PSG, Warren Zaïre-Emery, și senzația Benfica, João Neves, au înregistrat o creștere mai mare a valorii lor în rândul mijlocașilor adolescenți. Vermeeren este, de asemenea, cel mai valoros jucător din Belgia și se află pe locul trei în topul jucătorilor născuți în 2005, după Mathys Tel de la Bayern Munchen și Vitor Roque de la Barcelona.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și