• Max Verstappen luptă în acest sezon pentru obținerea celui de-al treilea său titlu mondial consecutiv.
  • Lewis Hamilton a declarat că adversarul său Max Verstappen este capabil să-i depăşească recordurile.
  • Hamilton deține 103 victorii, iar germanul Michael Schumacher 91.

Lewis Hamilton, septuplu campion mondial de Formula 1, a declarat că adversarul său Max Verstappen este capabil să-i depăşească recordurile pe care le-a stabilit în „Marele Circ”, informează agenţia DPA, scrie The Guardian.

Max Verstappen luptă în acest sezon pentru obținerea celui de-al treilea său titlu mondial consecutiv. Pilotul deține în portofoliul său 40 de victorii. Dacă reușește să obțină victoria de la Marele Premiu al Canadei, programat duminică, pilotul ar ajunge la egalitate cu regretatul brazilian, Ayrton Senna (41 de victorii).

Întrebat dacă Max Verstappen ar fi capabil să-i depăşească recordurile până la finalul carierei, Hamilton a răspuns: „Da, desigur. Are o carieră foarte lungă înainte, aşa că ar putea, absolut. Max a făcut o treabă uimitoare şi a avut o evoluţie incredibilă în carieră. Până la urmă, recordurile există pentru a fi doborâte”.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT
COMUNITATEA POLITICĂ EUROPEANĂ SUSȚINE UCRAINA

Lewis Hamilton a mai declarat că negocierile privind prelungirea contractului său cu Mercedes nu sunt încă finalizate, aşa cum au lăsat recent să se înţeleagă oficialii echipei germane. „Nu am prea multe să vă spun despre contract. Se va încheia când se va încheia. Dacă asta va fi săptămâna viitoare sau într-o lună, cât timp se va încheia, nu mă deranjează cu adevărat”, a spus el.

Hamilton deține 103 victorii, iar germanul Michael Schumacher 91 și sunt, de asemenea, singurii piloţi cu câte şapte titluri de campioni ai lumii în palmares.

Citește și