• După eșecul din Moldova, Neluțu Varga a cedat nervos și a dezvăluit că Adrian Mutu va fi noul antrenor al lui CFR Cluj.
  • Andrea Mandorlini este primul antrenor din SuperLiga demis în 2024.
  • Tehnicianul italian a fost dat afară de CFR Cluj, după înfrângerea, scor 0-1, cu ultima clasată FC Botoșani.

CFR Cluj va încheia socotelile cu Andrea Mandorlini, după ce ardelenii au pierdut inexplicabil la Botoșani, cu scorul de 1-0. Neluțu Varga, finanțatorul echipei din Gruia, a confirmat despărțirea de antrenorul italian, ba mai mult, a transmis că Adrian Mutu o va prelua pe CFR Cluj.

După eșecul din Moldova, Neluțu Varga a cedat nervos și a dezvăluit că Adrian Mutu va fi noul antrenor al lui CFR Cluj.

„Da, e adevărat. Renunțăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând așa. Când nu ești în stare să bați la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm! Nu vreau să ajung să mă bat la play-off. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat. Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor. O să discutăm cu el (n.r. – Mandorlini) să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregătește echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi. Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condițiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus. Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă!”, a declarat patronul CFR-ului.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Andrea Mandorlini este primul antrenor din SuperLiga demis în 2024. Tehnicianul italian a fost dat afară de CFR Cluj, după înfrângerea, scor 0-1, cu ultima clasată FC Botoșani. Neluțu Varga a cedat nervos după pasul greșit al echipei pe care o finanțează.

Citește și