• O minge de golf pe care Tiger Woods i-a dat-o unui băiat de 9 ani în timpul competiției Masters din 1997 s-a vândut cu peste 64.000 de dolari.
  • Woods i-a înmânat mingea lui Julian Nexsen în timpul ultimei runde, după ce a reușit să facă un bogey la a cincea gaură.
  • Nexsen a semnat o declarație legală, certificând autenticitatea mingii de golf și povestea interacțiunii cu Woods din runda finală.

O minge de golf pe care Tiger Woods i-a dat-o unui băiat de 9 ani în timpul competiției Masters din 1997 s-a vândut cu peste 64.000 de dolari, scrie BBC.

Woods i-a înmânat mingea lui Julian Nexsen în timpul ultimei runde, după ce a reușit să facă un bogey la a cincea gaură.Mingea a fost scoasă la licitație pe 27 martie – după o ofertă inițială de 500 de dolari, a ajuns la 64.124,40 dolari (51.626 de lire sterline) la închiderea licitației, duminică.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?
Mingea așa cum a fost înrămata de Julian Nexsen

Turneul a fost prima victorie a lui Woods la un campionat major și l-a făcut cel mai tânăr jucător care a câștigat Masters-ul. Victoria a dat tonul pentru cariera record a lui Woods. Scorul său în cele patru zile a fost de 270, 18 sub paritate – doborând recordul anterior deținut de Jack Nicklaus.

Golden Age Auctions a declarat că este probabil să fie singura minge cunoscută din runda finală. Nexsen a semnat o declarație legală, certificând autenticitatea mingii de golf și povestea interacțiunii cu Woods din runda finală.

După 26 de ani, Woods încă joacă – dar s-a retras duminică de la Masters din cauza unei accidentări.

Citește și