• O minge de golf pe care Tiger Woods i-a dat-o unui băiat de 9 ani în timpul competiției Masters din 1997 s-a vândut cu peste 64.000 de dolari.
  • Woods i-a înmânat mingea lui Julian Nexsen în timpul ultimei runde, după ce a reușit să facă un bogey la a cincea gaură.
  • Nexsen a semnat o declarație legală, certificând autenticitatea mingii de golf și povestea interacțiunii cu Woods din runda finală.

O minge de golf pe care Tiger Woods i-a dat-o unui băiat de 9 ani în timpul competiției Masters din 1997 s-a vândut cu peste 64.000 de dolari, scrie BBC.

Woods i-a înmânat mingea lui Julian Nexsen în timpul ultimei runde, după ce a reușit să facă un bogey la a cincea gaură.Mingea a fost scoasă la licitație pe 27 martie – după o ofertă inițială de 500 de dolari, a ajuns la 64.124,40 dolari (51.626 de lire sterline) la închiderea licitației, duminică.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI
Mingea așa cum a fost înrămata de Julian Nexsen

Turneul a fost prima victorie a lui Woods la un campionat major și l-a făcut cel mai tânăr jucător care a câștigat Masters-ul. Victoria a dat tonul pentru cariera record a lui Woods. Scorul său în cele patru zile a fost de 270, 18 sub paritate – doborând recordul anterior deținut de Jack Nicklaus.

Golden Age Auctions a declarat că este probabil să fie singura minge cunoscută din runda finală. Nexsen a semnat o declarație legală, certificând autenticitatea mingii de golf și povestea interacțiunii cu Woods din runda finală.

După 26 de ani, Woods încă joacă – dar s-a retras duminică de la Masters din cauza unei accidentări.

Citește și