• Familia lui Schumacher vrea să dea în judecată Die Aktuelle pentru că a publicat un interviu generat de A.I. cu pilotul de Formula 1.
  • Abia după ce interviul a apărut în publicație, jurnaliștii au spus că articolul a fost generat de A.I..
  • De la accidentul de schi, familia a făcut tot posibilul să-i protejeze intimitatea lui Schumacher.

Familia lui Michael Schumacher vrea să dea în judecată o publicație germană care a publicat un interviu generat de inteligența artificială cu legendarul pilot de Formula 1.

Publicația germană Die Aktuelle a publicat pe prima pagină a revistei un interviu exclusiv cu Michael Schumacher, care nu a mai fost văzut în public de când a suferit un grav accident la schi în decembrie 2013.

Revista susținea că a obținut primul interviu cu Michael Schumacher. În promovarea interviului au scris: „Fără jumătăți de fraze slabe și nebuloase de la prieteni. Ci răspunsuri de la el! De Michael Schumacher, 54 de ani!” , scrie CBS Sport.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
ȘTII DE VREME? AU CĂZUT 14 RECORDURI DE CĂLDURĂ

Abia după ce interviul cu Schumacher a apărut în publicație, jurnaliștii au spus că articolul a fost generat de A.I..

Un purtător de cuvânt al familiei Schumacher a spus că vor fi luate măsuri legale.

FOTO – The Independent

Întrebări și răspunsuri cu Michael Schumacher

Falsul interviu ia forma unor întrebări şi răspunsuri cu legenda Formulei 1 şi prezintă citate precum „viaţa mea s-a schimbat complet” .

Formularea interviului îi poate duce foarte ușor în eroare pe cititori. Este nevoie să ajungi la ultimele rânduri ale interviului pentru a descoperi că a fost scris de un instrument de A.I.

„Michael Schumacher chiar a spus totul el însuşi? Noi am găsit acest interviu online, pe un site care publică texte generate de inteligenţa artificială” , se precizează la sfârşitul articolului, postarea nefiind însoţită de nicio semnătură, scrie The Independet.

Nimeni nu știe, de fapt, care este starea de sănătate a lui Schumacher

De la accidentul de schi, familia a făcut tot posibilul pentru a proteja intimitatea lui Michael Schumacher, iar starea sa medicală este necunoscută. Se crede că acesta se află în casa familiei din Elveția.

Declarațiile Corinnei Schumacher

Corinna Schumacher a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei doar la finalul unui documentar despre cariera sa în Formula 1, intitulat „Schumacher”: „Michael este aici. Diferit, dar este aici, iar asta ne dă putere, cred eu” , a spus ea.

„Suntem împreună. Trăim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru ca Michael să se simtă mai bine și să ne asigurăm că se simte bine. Și pentru a-l face pur și simplu să simtă că este familia noastră, legătura noastră. Și, indiferent de ce se întâmplă, voi face tot ce pot. Cu toții vom face. Încercăm să continuăm ca o familie, așa cum îi plăcea lui Michael și încă îi place. Și ne continuăm viețile.

„Este foarte important pentru mine ca el să se poată bucura în continuare de viața lui privată cât mai mult posibil. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael. „

Citește și

Miliarde de date personale sunt vândute pe Dark Web. Cum poți verifica dacă te afli printre aceste persoane

FOTO. Piloții de avioane F-22 testează o casca de ultimă generație a US Air Force

FOTO. Andrew Tate, batjocorit pe rețelele sociale după ce s-a pozat într-o saună „rece”: „Banca de jos este rezervată copiilor”