• Inter Miami, echipa deținută de David Beckham, a lansat o campanie inedită pentru a-și prezenta noul echipament.
  • Inter Miami și-a prezentat noul echipament Adidas printre rechini, în Oceanul Atlantic.
  • Inter Miami va purta kiturile One Planet în ediție limitată de Ziua Pământului, pe 22 aprilie, în meciul din deplasare cu Houston Dynamo.

Inter Miami, echipa deținută de David Beckham, a lansat o campanie inedită pentru a-și prezenta noul echipament, potrivit departamentului de comunicare al Inter Miami.

Inter Miami și-a prezentat noul echipament Adidas printre rechini, în Oceanul Atlantic.

Inter Miami s-a alăturat unei campanii care promovează utilizarea responsabilă a plasticului și impactul pe care îl poate avea asupra habitatului oceanic. Mamiferele marine ingerează sau se blochează în resturi de plastic.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

În plus, clubul deținut de către David Beckham s-a asociat cu University of Miami Rosenstiel School of Marine, Atmospheric and Earth Science pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța rechinilor pentru ecosistemul oceanic.

Inter Miami a apelat la fotomodelul Coral Tomascik, care a făcut o ședință foto subacvatică, în care s-a plimbat printre rechini, cadrele fiind spectaculoase.

Inter Miami va purta kiturile One Planet în ediție limitată de Ziua Pământului, pe 22 aprilie, în meciul din deplasare cu Houston Dynamo.

Beckham a devenit investitor la Inter Miami în 2013, după retragerea din fotbal. Alături de Beckham, în patronatul echipei sunt și frații Jorge și Jose Mas, doi cubanezi americani cu afaceri de miliarde de dolari în domeniul ingineriei și construcțiilor.

Citește și

Fiul reginei Camilla spune că mama lui „s-a căsătorit cu persoana pe care o iubea”

STUDIU. Motivul pentru care repetăm aceleași greșeli, deși știm că nu ne fac bine. Ce spun experții

Fotografie inedită a reginei Elisabeta a II-a, făcută publică în ziua în care ar fi împlinit 97 de ani