• Leo Messi a anunțat că nu va participa la Cupa Mondială 2026.
  • ,,Nu cred că voi participa. A fost ultima mea Cupă Mondială. Să vedem cum merg lucrurile, dar în principiu nu voi fi prezent la următorul turneu”, a spus Messi.
  • În 2026, la momentul competiţiei, Messi va avea 39 de ani.

Campionul mondial Lionel Messi, în vârstă de 35 de ani, a declarat, într-un interviu acordat unui post de presă chinez difuzat marţi, că nu ,,crede” că va participa cu Argentina la următoarea ediţie a Cupei Mondiale din 2026, scrie presa franceză.

,,Am spus-o deja de mai multe ori, nu cred (dacă ar merge în Mexic, Canada şi Statele Unite pentru Cupa Mondială din 2026). A fost ultima mea Cupă Mondială (în Qatar, anul trecut). Voi vedea cum merg lucrurile, dar, în principiu, nu cred că voi merge la următoarea Cupă Mondială” , a declarat el într-un interviu video acordat ziarului sportiv chinez Titan Sports.

,,Va fi foarte dificil din cauza vârstei mele” , a declarat el pentru ziarul argentinian Olé.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?

În 2026, la momentul competiţiei, Messi va avea 39 de ani.

Starul argentinian, care a aterizat sâmbătă la Beijing, va conduce campioana mondială în exercițiu împotriva Socceroos joi, pe Stadionul Muncitorilor din Beijing, recent renovat și cu o capacitate de 68.000 de locuri.

Fanii chinezi s-au grăbit să se apropie de eroul lor, iar biletele pentru meciul care costă până la 4.800 de yuani (620 de euro) s-au epuizat foarte repede.

Citește și

FOTO. Ce scrie Variety despre industria cinematografică din România

FOTO. „Bebelușii” Donald Trump și Barack Obama: Imaginile cu liderii lumii în copilărie generate de inteligența artificială

Andrew Tate susține că jurnalista BBC care l-a intervievat este „îndrăgostită” de el. Dezvăluirile bizare făcute într-un podcast