• Leo Messi a anunțat că nu va participa la Cupa Mondială 2026.
  • ,,Nu cred că voi participa. A fost ultima mea Cupă Mondială. Să vedem cum merg lucrurile, dar în principiu nu voi fi prezent la următorul turneu”, a spus Messi.
  • În 2026, la momentul competiţiei, Messi va avea 39 de ani.

Campionul mondial Lionel Messi, în vârstă de 35 de ani, a declarat, într-un interviu acordat unui post de presă chinez difuzat marţi, că nu ,,crede” că va participa cu Argentina la următoarea ediţie a Cupei Mondiale din 2026, scrie presa franceză.

,,Am spus-o deja de mai multe ori, nu cred (dacă ar merge în Mexic, Canada şi Statele Unite pentru Cupa Mondială din 2026). A fost ultima mea Cupă Mondială (în Qatar, anul trecut). Voi vedea cum merg lucrurile, dar, în principiu, nu cred că voi merge la următoarea Cupă Mondială” , a declarat el într-un interviu video acordat ziarului sportiv chinez Titan Sports.

,,Va fi foarte dificil din cauza vârstei mele” , a declarat el pentru ziarul argentinian Olé.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

În 2026, la momentul competiţiei, Messi va avea 39 de ani.

Starul argentinian, care a aterizat sâmbătă la Beijing, va conduce campioana mondială în exercițiu împotriva Socceroos joi, pe Stadionul Muncitorilor din Beijing, recent renovat și cu o capacitate de 68.000 de locuri.

Fanii chinezi s-au grăbit să se apropie de eroul lor, iar biletele pentru meciul care costă până la 4.800 de yuani (620 de euro) s-au epuizat foarte repede.

Citește și

FOTO. Ce scrie Variety despre industria cinematografică din România

FOTO. „Bebelușii” Donald Trump și Barack Obama: Imaginile cu liderii lumii în copilărie generate de inteligența artificială

Andrew Tate susține că jurnalista BBC care l-a intervievat este „îndrăgostită” de el. Dezvăluirile bizare făcute într-un podcast