• RB Leizpig a reuşit o surpriza majoră şi a eliminat-o pe Atletico şi o va întâlni pe PSG în semifinalele UEFA Champions League
  • Dani Olmo şi Tyler Adams au marcat pentru Leipzig, în timp ce Joao Felix a înscris din penalty pentru Atletico
  • Leipzig este antrenată de Julian Nagelsmann, cel mai tânăr antrenor din istorie care ajunge în semifinalele UEFA Champions League

Julian Nagelsmann a reuşit din nou să surprindă pe toată lumea. Antrenorul mai tânăr decât jucători precum Messi şi Cristiano Ronaldo a ajuns în semifinalele UEFA Champions League cu Leipzig.

O echipă care a fost fondată în urmă cu doar 11 ani. Leipzig a învins-o cu 2-1 pe Atletico Madrid în sferturi. Primul gol a venit după o fază superbă. Toţi cei 10 jucători de câmp ai lui Leipzig au atins mingea, iar croatul Dani Olmo a finalizat cu o lovitură de cap. 

JULIAN NAGELSMANN – ANTRENOR LEIPZIG: Sunt emoţii grozave pentru clubul nostru, pentru echipa noastră. Sunt foarte mândru de echipă. S-au descurcat foarte bine, sunt foarte fericit. Ca manager trebuie să te gândeşti la următorul meci, să pregăteşti partida următoare, să urmăreşti viitorul adversar. Nu există prea mult timp de sărbătoare a acestei victorii.Poate că vom bea o bere împreună în hotel, iar de mâine ne concentrăm pe meciul cu PSG.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
PROTESTE LA EUROVISION
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ
EUROPA ÎȚI ADUCE MODA
HAILEY BIEBER ESTE GRAVIDĂ