• Novak Djokovic a recunoscut la începutul săptămânii că se confruntă cu o problemă la cotul drept.
  • Numărul 1 mondial a pierdut în Bosnia, la Banja Luka Open, vineri seară, în fața compatriotului său Dusan Lajovic.
  • Lajovic ajunsese în sferturile de finală cu o victorie în două seturi în fața francezului Gregoire Barrere.

Novak Djokovic a recunoscut la începutul săptămânii că se confruntă cu o problemă la cotul drept, iar numărul 1 mondial s-a împiedicat în Bosnia, la Banja Luka Open, vineri seară, când a pierdut în fața compatriotului său Dusan Lajovic, scrie Eurosport.

Meciul cu 6-4 7-6(8-6) în fața lui Lajovic i-a adus acestuia o înfrângere în sferturile de finală. În altă ordine de idei, Dominic Thiem a pierdut în fața lui Taylor Fritz la Bavarian International.

Cei doi tineri de 30 de ani au fost bine echilibrați și, cu două mingi de break față de una a adversarului său mai în vârstă, Lajovic a reușit să treacă în avantaj de 5-4 pentru a-i oferi șansa de a servi pentru primul set, pe care l-a luat în mod corespunzător.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Lajovic ajunsese în sferturile de finală cu o victorie în două seturi în fața francezului Gregoire Barrere, în timp ce Djokovic a trebuit să treacă peste faptul că a fost condus cu un set în fața lui Luca Van Assche pentru a evita o a doua înfrângere consecutivă.

Djokovic și-a păstrat serviciul în primul joc din setul al doilea și, pe măsură ce a trecut în avantaj în setul al doilea, mulți s-ar fi așteptat la o altă revenire curajoasă împotriva accidentărilor și a șanselor.

Cu toate acestea, veteranul nu a reușit să facă egaleze și a ajuns la un scor de 6-6, lăsând perechea pregătită pentru un tie-break, Djokovic fiind nevoit să câștige doar pentru a rămâne în meci.

Citește și