• Lionel Messi pleacă de la PSG.
  • Antrenorul Christophe Galtier confirmă că argentinianul va juca sâmbătă ultimul său meci pentru echipă.
  • Jucătorul s-ar putea transfera chiar la o echipă din Arabia Saudită.

Lionel Messi pleacă de la PSG. Antrenorul Christophe Galtier confirmă că argentinianul va juca sâmbătă ultimul său meci pentru echipă.

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a declarat pentru reporteri: ,,Am avut privilegiul de a-l antrena pe cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Meciul de sâmbătă va fi ultimul său meci pe Parc de Princes (stadionul PSG), și sper că va avea parte de o primire călduroasă pe stadion. ” , scrie Sky Sports.

Lionel Messi pleacă de la PSG

Jucătorul argentinian a marcat 32 de goluri în 74 de meciuri în toate competițiile pentru PSG, și a dat 35 de pase de gol. Dintre acestea, 21 de goluri și 20 de pase au fost reușite în acest sezon. Messi s-a transferat la PSG de la Barcelona în 2021, cu un contract pe doi ani. ,,În acest an, el a fost o parte importantă a echipei, mereu disponibil. Nu cred că criticile sau comentariile sunt justificate. A fost întotdeauna acolo pentru echipă. A fost un mare privilegiu să îl însoțesc pe tot parcursul sezonului” , a declarat Galtier.

Recomandări

ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT
CINE E NOU PREȘEDINTE AL AN

Viitorul lui Messi la PSG a fost subiectul multor speculații în ultima vreme, însă nu au existat confirmări că într-adevăr, jucătorul argentinian va părăsi echipa. Presa de specialitate scrie că acesta s-ar putea transfera chiar la o echipă din Arabia Saudită, așa cum a făcut Cristiano Ronaldo, sau din SUA, însă nu există informații confirmate în acest sens. 

Citește și

Un influencer trebuie să plătească despăgubiri de 3,4 milioane de dolari pentru Cardi B

FOTO. FC Sevilla este câștigătoarea trofeului Europa League

Un medicament care „ajută la pierderea în greutate” a devenit viral pe TikTok. Specialiștii sunt reticenți cu privire la eficiența pastilei