• Jucătorul britanic de tenis Andy Murray a fost eliminat luni în primul tur al turneului ATP Masters 1000 de la Monte Carlo.
  • Britanicul a fost surclasat de Alex De Minaur (19 ATP), al 14-lea favorit, în urma unui meci ce a durat o oră și 28 de minute.
  • Monte Carlos Masters are loc în perioada 9-16 aprilie, pe zgură, are premii totale în valoare de €5.779.335.

Surpriză la turneul Masters de la Monte Carlo. Andy Murray, fostul lider ATP, a fost eliminat din primul tur, după ce a pierdut în două seturi în fața lui Alex De Minaur, scor 6-1, 6-3, potrivit The Independent.

Clasat în prezent pe locul 57 în ierarhia ATP, Andy Murray a fost învins încă din primul tur la turneul de la Monte Carlo.

Britanicul a fost surclasat de Alex De Minaur (19 ATP), al 14-lea favorit, în urma unui meci ce a durat o oră și 28 de minute.

Andy Murray a reușit să ia un singur game în setul 1 și deși evoluția sa a crescut în actul secund, australianul a fost cel care s-a impus fără mari probleme.

În următorul act al competiției, Alex De Minaur va juca împotriva lui Jan-Lennard Struff (100 ATP).

Germanul a trecut în primul tur Albert Ramos-Vinolas (52 ATP), scor 6-4, 6-3.

Monte Carlos Masters are loc în perioada 9-16 aprilie, pe zgură, are premii totale în valoare de €5.779.335, Novak Djokovic este principalul favorit, iar campionul ultimelor două ediții este Stefanos Tsitsipas.

Citește și:

Are un salariu de șase cifre ca jucătoare de pickleball și e nr. 1 în lume. Cum a ajutat-o mama ei să-și antreneze rezistența psihică

Spaniolul Jon Rahm câștigă primul turneu major de golf masculin din 2023. Câți bani a încasat

VIDEO. Rihanna a postat un nou filmuleț cu fiul ei: <em>„</em>Uite cine nu o lasă pe mami să facă sport<em>”</em>