• Mikaela Shriffrin este cea mai de succes schioare de până acum.
  • Aceasta se afla la jumătatea cursei când s-a accidentat.
  • La începutul lunii ianuarie, partenerul acesteia a suferit și el un accident grav pe pârtie.

Superstarul schiului american Mikaela Shiffrin – cea mai de succes schioare din toate timpurile – a fost transportată cu o ambulanță la o clinică locală în urma unei căzături în proba feminină de coborâre din Cortina d’Ampezzo, Italia, vineri. scrie CNN.

Shiffrin se afla la jumătatea cursei când a pierdut controlul și a zburat în plasele care înconjoară pârtia.

Shiffrin, în vârstă de 28 de ani, a fost văzută șchiopătând după coborâre, folosindu-se de schiuri pentru a se susține, în timp ce ieșea de pe pârtie înconjurată de personalul medical. Echipa US Ski & Snowboard Team a postat pe X, fostul Twitter, o actualizare a stării de sănătate a lui Shiffrin.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Mikaela Shiffrin a fost dusă cu ambulanța la clinica din Cortina și este evaluată pentru o accidentare la piciorul stâng. Analizele inițiale arată că LCC și LCP par intacte. Mai multe detalii vor veni”, a postat echipa.

Incidentul vine după ce partenerul lui Shiffrin, schiorul norvegian Aleksander Aamodt Kilde, a suferit un accident „brutal” la viteză maximă la un eveniment de Cupa Mondială la începutul lunii ianuarie.

Medicii l-au îngrijit pe Kilde înainte ca acesta să fie scos de pe pârtie cu un elicopter. Shiffrin s-a grăbit să-i fie alături la spital și a fost cu el când s-a trezit din operație.

Citește și