• Câinele robot are implimentat ChatGPT și vine la un preț de 3.000 de dolari.
  • Nubia Music de la ZTE e un smartphone care se axează pe o experiență muzicală unică.
  • Nubia Music are suprt A.I. o memorie RAM de până la 8 GB și un ecran cu rezoluție 4K.

Mobile World Congress la Barcelona continuă. E a 3-a zi de spectacol de tehnologie, unde companiile mari se laudă cu produsele sale. Inteligența artificială e principalul oaspete și anul acesta, este integrată în mai toate dispozitivele.

Ce dispozitive interesante s-au mai lansat?

Da, și la acest eveniment, într-adevăr inteligența artificială bate toate recordurile. Xiaomi Cyberdog 2 a făcut senzație la MWC. Câinele robot are 19 senzori. Simte când îl atingi, latră și simulează mișcările și comportamentul unui câine real. Nu e un simplu robot, are integrat ChatGPT, abilități precum backflip-uri și skateboard, evidențiind potențialul său extins prin natura open-source care încurajează personalizarea și programarea. Și îl poți avea cu 3.000 de dolari.

Un alt lucru interesant ce mi-a atras atenția e smartphone-ul Nubia Music de la ZTE, care este axat pe experiența muzicală. Are un design neobișnuit, un difuzor imens pe spate și un amplificator puternic, atenție, cu suport AI. Are un volum de șase ori mai mare decât smartphone-urile tradiționale își propune să ofere o experiență muzicală unică, completată de o aplicație specială cu temă de vinil player și elemente de lumină RGB pe marginea ecranului.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Un procesor Unisoc, un ecran cu rezoluție 4K, o cameră de 50 megapixeli și opțiuni de memorie RAM de până la 8 GB. Cu toate acestea, compania nu a dezvăluit prețul sau data lansării, anticipându-se că dispozitivul va fi poziționat în segmentul de prețuri medii. 

Citește și