• Google, compania Alphabet Inc., a declarat vineri că va actualiza Bard, robotul său de chat cu inteligență artificială (AI) generativă.
  • Luna trecută, compania a început lansarea publică a Bard pentru a câștiga teren în fața Microsoft Corp.
  • Lansarea ChatGPT, un chatbot de la OpenAI, un startup susținut de Microsoft, a provocat anul trecut un sprint în sectorul tehnologic.

Google, compania Alphabet Inc. (GOOGL.O), a declarat vineri că va actualiza Bard, robotul său de chat cu inteligență artificială (AI) generativă, pentru a ajuta oamenii să scrie cod pentru a dezvolta software. Gigantul tehnologic urmând să recupereze decalajul într-o cursă rapidă în ceea ce privește tehnologia AI. scrie Reuters.

Luna trecută, compania a început lansarea publică a Bard pentru a câștiga teren în fața Microsoft Corp (MSFT.O).

Lansarea ChatGPT, un chatbot de la OpenAI, un startup susținut de Microsoft, a provocat anul trecut un sprint în sectorul tehnologic pentru a pune AI în mâinile mai multor utilizatori.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Google descrie Bard ca fiind un experiment care permite colaborarea cu IA generativă, tehnologie care se bazează pe datele din trecut pentru a crea mai degrabă decât pentru a identifica conținutul.
Bard va fi capabil să codifice în 20 de limbaje de programare, inclusiv Java, C++ și Python, și poate, de asemenea, să ajute la depanarea și explicarea codului către utilizatori, a declarat vineri Google.

Compania a precizat că Bard poate, de asemenea, să optimizeze codul pentru a-l face mai rapid sau mai eficient, cu ajutorul unor simple solicitări de tipul „Ai putea face acest cod mai rapid?”.

Citește și