• Instrumentul de inteligință artificială îți pune în imagini cum au arătat și cum vor arăta diferite business-uri și clădiri.
  • A.I. a creat și evoluția McDonalds de-a lungul anilor. Versiunea din 2070 pune în centru versiunea viitoare a hover car-urilor.
  • Nike Store, în ochii ChatGPT, va fi un spectacol între tehnologie și modă.

O nouă săptămână, un nou trend în materie conținut creat cu ajutorul ChatGPT. Instrumentul de inteligință artificială transpune în imagini cum au arătat și cum vor arăta diferite business-uri și clădiri.

Trend-ul „Visualize X in year Y” a călătorit în timp și a creat chiar o versiune din 1920 a unui magazin Apple. În viziunea ChatGPT, anii 1970 au culori aprinse pentru Apple Store. Convingător arată și versiunea A.I. din 2020, însă viitorul e impresionant. 2070 pare să aducă pentru Apple Store, dar și pentru lume, foarte multe noutăți: clădiri impunătoare din sticlă, transport aerian și mașini inedite.

A.I. a creat și evoluția McDonalds de-a lungul anilor. Versiunea din 2070 pune în centru versiunea viitoare a hover car-urilor.

Nike Store, în ochii ChatGPT, va fi un spectacol între tehnologie și modă. Manechinele ar putea fi înlocuite de holograme, dar desgin-ul snickers pare fi similar cu cel din prezent.

Pe 30 noiembrie 2022, compania de tehnologie OpenAI a lansat ChatGPT – un chatbot construit pentru a răspunde la solicitări într-un mod asemănător cu cel uman. Acesta a luat cu asalt comunitatea științifică și publicul, atrăgând un milion de utilizatori numai în primele 5 zile; acest număr se ridică acum la peste 180 de milioane.

Citește și