• Leonar reduce zgomotul cu pană la 80%, iar designul se concentrează pe eficiență și confort.
  • Masca oferă funcții precum Voice Booster pt. conversații discrete și conectivitate la telefon.
  • Leonar va fi disponibil internațional începând cu luna decembrie 2024, de la 230 Є.

Skyted și Agenția Spațială Europeană creează prima mască silențioasă, Leonar. Vine cu o tehnologie de absorbție a zgomotului, care-ți permite să porți conversații intime oriunde, fără a-i deranja pe cei din jur.

Cum a fost realizat dispozitivul?

Skyted, Airbus și Agenția Spațială Europeană au lansat prima mască silențioasă, după doi ani de muncă, printr-o colaborare între Stéphane Hersen, fostul vicepreședinte Airbus, și Frank Simon, cercetător la laboratorul aerospatial ONERA din Franța. Tehnologia se bazează pe Leonar, o componentă bazată pe reducerea zgomotului puternic produs de motoarele avioanelor Airbus. Cu ajutorul acestei tehnologii de absorție a zgomotului, masca poate scădea volumul vocii cu până la 80%, transformând mediile zgomotoase în spații intime și private.

Designul se concentrează pe confort, că să poți purta discuții fără să te audă cei din jur. Prin căi dedicate pentru ventilarea aerului respirat și o atenție acordată captării sunetului, dispozitivul poate fi conectat la telefonul mobil sau la laptop fie prin fir, fie wireless și vine cu o husă de protecție. Funcția Voice Booster este una dintre caracteristicile sale deosebite, care îți permite să amplifici sunetul vocii chiar și atunci când vorbești în șoaptă.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Citește și