• Dynavisual a prezentat un set de panouri cu LED-uri flexibile, ce vor schimba experiența evenimentelor publice.
  • HTC le face concurență celor de la Meta și de la Apple cu noua cască VIVE.
  • World Mobile Congress se desfășoară între 26 și 29 februarie în Barcelona.

Astăzi este ultima zi de Mobile World Congress. Cele mai importante companii din domeniu și-au expus ideile revoluționare pentru anul 2024. De la laptopuri cu ecrane transparente, la inele care funcționează cu inteligență artificială, pare că nimic nu este imposibil. A treia zi de eveniment a fost și ea plină de surprize.

Dynavisual lucrează la un set de „panouri” cu LED-uri flexibile, de înaltă vizibilitate, care pot fi purtate pe șepci, haine, genți. LED-urile pot fi personalizate pentru a afișa mesaje, statistici și logo-uri, ceva destul de standard. Dar ce e cu adevărat interesant este capacitatea acestor LED-uri de a fi împerecheate cu altele. Vorbim de mii de astfel de lumini ce pot transforma o mulțime obișnuită de oameni într-un adevărat spectacol.

Tehnologia Dynavisual

HTC pune presiune pe Meta și Apple cu casca sa de realitate mixtă, HTC VIVE. Prezentate la evenimentul MWC 2024, căștile VIVE par să intre în competiție directă cu Apple VisionPro. Aceste căști au potențialul de a fi utilizate în diverse domenii, printre care medicina și finanțele. De asemenea, sunt dotate cu o tehnologie care permite utilizatorilor să gestioneze și să implementeze conținut pe mai multe căști simultan.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
SÂMBĂTĂ VEZI FINALA EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
Turul stand-ului HTC VIVE

Citește și: