• Oamenii spun că este dificil să-și dea seama daca sunt sau nu filmați sau înregistrați.
  • Cu ochelarii inteligenți poți face streaming live pe Facebook sau Instagram.
  • Au volum mai mare cu 50%, de două ori mai mult bas, iar o încărcare îți ajunge peste 4 ore.

Au apărut deja primele recenzii a căștilor de realitate virtuală Quest 3, lansate de Meta. Căștile îți permite să experimentezi lumea reală cu ajutorul tehnologiei de realitate augmentată.

Utilizatorii sunt chiar fascinați de combinația dintre VR și realitate. Oamenii utilizeză căștile în moduri neobișnuite. Se înregistrează și pun pe internet. Această utilizare a ridicat întrebări atât tehnologice, cât și sociale cu privire la etica utilizării. De exemplu un utilizator X, spune că daca ar vedea pe cineva care intră într-o cafenea cu un astfel de obiect deasupra feței, ar spune că înregistrează totul. Practic este dificil pentru cei din jur să determine când sunt sau nu înregistrați. Totuși în comparație cu reacțiile negative pe care le-a primit Google Glass acum un deceniu, percepția asupra tehnologiei s-a schimbat. Oamenii sunt acum mai deschiși la ideea de a fi filmați în public.

Ochelarii inteligenți Ray-Ban

Această colaborare dintre Meta și Ray-Ban e deja alt nivel. Poți face streaming live pe Facebook sau Instagram. Ochelarii se aprind singuri când îi scoți din carcasă și îi pui pe ochi. Noul model se încarcă fără fir și îi poți folosi cu o singură încărcare, peste 4 ore. Are și un design nou, iar difuzoarele integrate în brațele ochelarilor sunt reproiectate pentru a oferi un volum mai mare cu până la 50% și de două ori mai mult bas. Au o singură reclamație minoră. Noua configurație de încărcare face un pic mai dificil scoaterea ochelarilor din carcasă. Este nevoie de un pic de forță pentru a scoate cadrele de pe contactele de încărcare magnetică. În rest, numai de bine.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Citește și