• Această următoare versiune se va concentra pe experiențe AI de ultimă generație și pe îmbunătățiri ale calității vieții.
  • Microsoft a confirmat faptul că viitoarea versiune a sistemului de operare Windows va fi denumită Windows 11, versiunea 24H2.
  • Mulți au speculat că această versiune viitoare, care se va baza pe o nouă versiune a platformei Windows numită Germanium, va fi livrată ca Windows 12″.

Microsoft a confirmat că următoarea actualizare majoră a sistemului de operare care va veni în această toamnă va fi denumită Windows 11 versiunea 24H2″, scrie Windows Central.

Acest lucru confirmă faptul că următoarea versiune nu se va numi Windows 12, așa cum speculau unii.
Această următoare versiune se va concentra pe experiențe AI de ultimă generație și pe îmbunătățiri ale calității vieții.

Microsoft a confirmat faptul că viitoarea versiune a sistemului de operare Windows, așteptată în această toamnă, va fi denumită Windows 11, versiunea 24H2, și nu Windows 12, așa cum speculau unii anterior. Informația a fost observată într-un registru de modificări al unei previzualizări recente a build-ului Windows 11, care confirmă faptul că actualizarea anuală a caracteristicilor din acest an va continua cu apelativul Windows 11:

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Începând cu Build 26-xx de astăzi, Windows Insiders din Canalele Canary și Dev vor vedea versiunea actualizată în Settings > System > About (și winver) la versiunea 24H2. Acest lucru denotă faptul că Windows 11, versiunea 24H2 va fi actualizarea anuală de caracteristici din acest an. După cum s-a menționat aici, Windows 11 va avea o cadență anuală de actualizare a caracteristicilor care se va lansa în a doua jumătate a anului calendaristic.”

Mulți au speculat că această versiune viitoare, care se va baza pe o nouă versiune a platformei Windows numită Germanium, va fi livrată ca Windows 12″, din cauza accentului mare pus pe experiențele AI de ultimă generație care se așteaptă să fie cap de afiș al acestei versiuni. Cu toate acestea, Microsoft a confirmat acum că nu va fi cazul.

Citește și