• Cu Air Glass 3 poți face apeluri vocale, poți asculta muzică și te poți uita la fotografii.
  • Laptopul Lenovo ThinkBook are un ecran transparent, care folosește tehnologia Micro-LED.
  • ThinkBook de 17,3 inch are implimentată A.I. și îi permite interacțiunea cu obiecte fizice.

Mobile World Congress Barcelona continuă, iar giganții tech își prezintă ultimele inovații. Telefoane, laptopuri și gadgeturi futuriste.

Ce s-a mai prezentat nou azi?

Astăzi au atras atenția 2 lucruri. Primul sunt ochelarii de realitate augmentată de la Oppo. Air Glass 3 au o greutate de 50 de grame, iar afișajul virtual ascuns în colțul superior al vederii oferă un spectacol color de înaltă calitate.

Ochelarii permit activarea asistentului vocal AI prin atingerea cadrului sau prin intermediul comenzilor vocale și poți face o grămadă de lucruri. Poți face apeluri vocale, poți asculta muzică și te poți uita la fotografii. Au 4 microfoane, izolare fonică și un design destul de futurist. Seamănă mult cu ochelarii Meta Smart de la Ray-Ban, iar lansarea globală încă nu e anunțată de companie.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Și al doilea produs e laptopul Lenovo ThinkBook. Primul laptop cu un ecran transparent, care folosește tehnologia Micro-LED de 17,3 inch cu un design absolut fascinant. Are implimentată inteligența artificială, ceea ce îi permite interacțiunea cu obiecte fizice. Acest concept vine și cu o tastatură touch proiectată, care poate deveni o tabletă grafică atunci când este detașată de ecran. Combină aplicații și servicii cu inteligența artificială, ceea ce îți permite să interacționezi mai direct cu aplicațiile.

Are și produse de viitor: ThinkPad X12, notebook-ul bazat pe Windows 11 care are un ecran IPS de 12,3 inchi și se poate separa de tastatură. Un procesor Intel Core Ultra U, împreună cu până la 1 TB de stocare și 32 GB de RAM. În scurt timp nici nu vom mai avea laptop-uri fizic.

Citește și