• Jurnaliştii de la CNET au supus iPhone 12 la un test extrem.
  • Telefonul a fost dus cu o dronă subacvatică la 20 de metri adâncime.
  • În urma testului, telefonul a suferit daune iremediabile.

Jurnaliştii de la CNET au supus iPhone 12 la un test extrem. L-au legat de o dronă subacvatică şi l-au dus pe fundul unui lac din California. Prima dată, la 6 metri adâncime. Adică limita la care Apple susţine că telefonul rezistă. Şi a făcut-o, fără vreo problemă.

Veste bună pentru Apple care tocmai a fost amendată de Comisia Concurenţei din Italia pentru că a indus în eroare utilizatorii cu privire la rezistenţa la apă a telefonului în urmă cu 3 ani.

iPhone-ul, „înecat” la 20 metri adâncime

Aşa că telefonul a ajuns la 20 de metri adâncime. Acolo unde apa are o temperatură de doar 10 grade. A rezistat timp de 40 de minute şi funcţiona fără probleme când a fost scos din apă. Problemele au apărut la 3 zile distanţă. Camerele erau aburite, iar telefonul nu mai putea fi încărcat.

Recomandări

NICKI MINAJ FACE PRIMELE DECLARAȚII
ÎNCEPE ROLAND GARROS
EXTREMA DREAPTĂ PRIMEȘTE VOTURI
VREA PUTIN CU ADEVĂRAT PACE?
UK VREA REINTRODUCEREA ARMATEI
LIDERII SE ÎNTÂLNESC LA SEUL

„Concluzia: dacă dai apă pe iPhone sau îţi scapă în apă accidental, ar trebui să fie în regulă. Doar să nu mergi la extrem cum am făcut noi. Desigur, e important de ştiut că daunele provocate de apă nu sunt acoperite de garanţie. Aşa că te rog să fii atent şi lasă-ne pe noi să ‘înecăm’ telefoanele”, a declarat Lexy Savvides, jurnalist CNET.