• SurgicalAR este o aplicație pentru Vision Pro care simulează intervenția chirurgicală.
  • Nu este singura noutate de pe Vision Pro.
  • OpenAI a anunțat că ChatGPT este de acum disponibilă pe casca Apple.

Casca de 3500 de dolari de la Apple a luat cu asalt lumea de o săptămână și deja devine mai bună. Asta datorită noilor aplicații care se lansează. Ultima se numește SurgicalAR și simulează o intervenție chirurgicală. Astfel, curioșii pot intra în pielea unui chirurg, iar medicii se pot antrena. De la oncologie, traume, anomalii vasculare, malformații congenitale și multe altele, factorul de formă al SurgicalAR poate fi mic, dar impactul său este vast.

Soluția autorizată de FDA are hardware integrat care permite redarea holografică a tuturor datelor specifice pacientului. Hardware-ul dispune de un ecran multi-touch de 32″, alimentat de o arhitectură grafică de ultimă generație, asigurând o performanță fluidă și fără întreruperi.

Nu este singura noutate de pe Vision Pro. OpenAI a anunțat că ChatGPT este de acum disponibilă pe casca Apple. Astfel, poți conversa cu chatbot-ul cu AI și să ai răspunsurile în fața ochilor. În afară de a vorbi pur și simplu cu inteligența artificială și de a purta o conversație, imaginează-ți că poți trimite o imagine direct din câmpul tău vizual. Ați putea să vă uitați la ingredientele din cămară și să cereți inteligenței artificiale să facă o rețetă folosind acele ingrediente sau să îi cereți să vă explice o problemă dificilă de la temele copilului dumneavoastră.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Citește și: