• Roger Federer este noua voce disponibilă pe aplicația de navigare Waze.
  • Tenismenul oferă indicații în engleză, franceză si germană. E poliglot certificat.
  • Fostul număr unu a pus capăt carierei sale în septembrie.

După o carieră dedicată navigării printre cei mai dificili adversari de pe teren, Roger Federer, de 20 de ori câștigător de turnee majore, îi va ajuta acum pe șoferi să navigheze pe drumurile publice, fiind cea mai nouă voce a aplicației de navigare Waze.

Fostul tenismen, poliglot, poate oferi indicații în engleză, franceză sau germană și este prima persoană care înregistrează navigația personalizată în trei limbi diferite, a anunțat miercuri aplicația de navigație, scrie Reuters.

Elvețianul în vârstă de 41 de ani oferă o varietate de mesaje motivaționale șoferilor, pe lângă indicațiile de bază. „Este timpul de condus – pot simți cum adrenalina își face deja efectul”, spune Federer într-o înregistrare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Dacă o iei pe ruta greșită, Federer te consolează cu glume: „Fă o întoarcere in U. Hei, chiar și campionii o pot da în bară” sau „Trafic greu raportat în față. Să o tratăm ca pe o pauză de schimbare. S-ar putea chiar sa-mi iau alt tricou.”

Federer se alătură mai multor voci celebre care sunt deja pe aplicația de navigare, pe care Alphabet Inc (GOOGL.O) a achiziționat-o pentru 1 miliard de dolari în 2013. Printre vedete se numără Christina Aguilera și Jonas Brothers.

Fostul număr unu a pus capăt carierei sale în septembrie.

Citește și