• Apple pregătește o nouă etapă și vrea să adauge camere mici în căștile sale.
  • Apple transformă AirPods într-un fel de ochi A.I. cu camere cu rezoluție mică.
  • Implimentarea camerelor este în faza de experiement sub numele de cod B798.

Apple ar putea pune camere în AirPods-uri. Un fel de ochi A.I. Compania luptă cu concurența, de aceea vrea să exploreze teritoriul tehnologic tot mai mult.

Ce știm despre noua funcție?

Se pare că Apple vrea să treacă la alt nivel cu căștile sale. Vrea ca alături de serviciile de muzică și Siri, să adauge și camere mici, ca să ai o altfel de perspectivă asupra lumii. Compania vrea să se concentreze pe încorporarea senzorilor de cameră cu rezoluție mică în căștile AirPods. Se presupune că aceste camere ar funcționa ca un fel de ochi AI, ca să-ți furnizeze informații procesate într-un mod nevizual, dar interactiv.

Cu toate astea, nu este clar încă cum vor funcționa aceste căști. Ar putea fi utilizate pentru captarea de date procesate prin intermediul inteligenței artificiale. E o caracteristică care ți-ar putea aduce beneficii în rutina ta zilnică și poate deschide posibilități pentru aplicații de realitate augmentată sau asistență contextuală.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Deocamdată e un experiment, un studiu, pe care l-au și denimit B798. Implementarea lor efectivă în produsele finale ar putea dura mult timp sau, în unele cazuri, aceste concepte pot rămâne doar în stadiul de idei.

Citește și: