• Companion este un dispozitiv conceput pentru a distra, antrena, hrăni și monitoriza sănătatea câinelui tău.
  • Robotul static vine cu mai multe funcții decât alte dispozitive automate de hrănire a animalelor de companie de pe piață.
  • Se estimează că va fi lansat în 2024 pentru 49 de dolari pe lună, cu alte planuri de abonament disponibile ulterior.

Prezentat ca fiind un partener de joacă robotizat, dresor și, opțional, un dispozitiv de hrănire automată pentru câini, Companion un robot conceput pentru a monitoriza și a distra câinele cu „jocuri interactive și exerciții de bază care se adaptează în timp pentru o învățare continuă”, scrie Business Insider.


Dispozitivul, poziționat pe patru picioare scurte de lemn, ar putea ușura decizia unui proprietar de animale de companie să-și lăsa prietenul blănos singur în timpul zilei de lucru – în special pentru cei care au cumpărat animale de companie în timpul pandemiei, când lucrau în principal de acasă.


Companion oferă caracteristici dincolo de ceea ce au alte dispozitive automate de hrănire pentru animale de companie deja existente pe piață. În timp ce unele dintre aceste dispozitive au un înregistrator de voce și un difuzor, Companion este echipat cu o cameră, un difuzor, un distribuitor de dulciuri și un software despre care compania spune că poate ajuta la dresarea câinelui.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA


Într-un videoclip care prezintă produsul, Companion este prezentat distribuind dulciuri și exersând comenzi de dresaj, precum „stai” și „jos”, cu câinii. Dacă câinele răspunde comenzii, primește o recompensă.


Compania spune că dispozitivul poate, de asemenea, să monitorizeze schimbările în sănătatea fizică a câinelui tău pe măsură ce acesta îmbătrânește și „să detecteze schimbări bruște sau subtile în mișcările sau rutina câinelui tău. în timp, oferind alerte privind posibilele afecțiuni care ar putea necesita o intervenție timpurie”, potrivit site-ului companiei.

Citește și