• Hotelul Hard Rock are o capacitate de 370 de camere, zona de fitness și piscină.
  • O noapte de cazare la Janu Tokyo poate ajunge până la 1.700 de euro.
  • Red Carnation Hotels se deschide în primăvara lui 2024.

Dacă te-ai plictisit de aceleași hoteluri, anul 2024 vine cu noi locuri de cazare pentru tine. De la căsuțe în copac, până la cele mai luxoase camere cu vedere la oraș sau chiar în junglă, tu alegi!

În 2024 se deschid hoteluri noi

Hard Rock Hotel Malta din St Julian’s, se deschide  în 2024 într-o cazarmă din fosta armată britanică. Dacă mergi acolo, așteptă-te la o noapte grozavă. Hotelul va avea o capacitate de 370 de camere și va dispune de o zonă de fitness și multe piscine. Tarifele camerelor nu au fost încă stabilite.

Singurul hotel din satul urban, Janu Tokyo se întinde pe opt etaje, iar cele 122 de camere și apartamente proiectate de Jean-Michel Gathy, au o suprafață de până la 284 mp, aducând un sentiment de ușurință și spațiu, în contrast cu agitația orașului. Hotelul are și un centru spa și wellness de 4.000 mp. pentru a spori bunăstarea individuală prin conceptul de conexiune. Prețurile pornesc de la 900 de euro pe noapte și ajung până la 1.700 de euro.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Pe coasta Pacificului din Mexic, Our Habitas Mazunte are 28 de camere și are un stil mai aparte. Este un fel de căsuță în copac, într-o junglă deasă. Pe plajă ai parte și de un club privat. Mazunte este un refugiu situat în mijlocul copacilor, cu vederi nesfârșite ale coastei Pacificului – un loc pentru a vă relaxa, explora și reconecta cu chemarea naturii.  Restaurantul și barul de acolo sunt concepute pentru a onora ingredientele locale și pentru a crea mâncăruri în ton cu regiunea.

Se anunță începutul unei noi ere: 100 Princes Street, mai exact hotelul Red Carnation, se deschide în primăvara anului 2024, combinând moștenirea Scoțiană și confortul de lux, într-un paradis exclusivist al ospitalității, finisat la stadarde superioare. Hotelul este plin de detalii de design inspirat din istoria Scoției și servește mâncăruri scoțiene autentice. Prețurile pornesc de la 383 de euro.

Citește și